Tricolorii laudă atmosfera de la Cluj: „Cred că Naţionala se va întoarce aici”

Fotbaliştii echipei naţionale a României s-au declarat încântaţi de atmosfera de pe Cluj Arena, unii dintre ei fiind convinşi că tricolorii vor evolua din nou, în curând, în oraşul de pe Someş.

„Atmosfera a fost foarte bună, suporterii ne-au încurajat din primul minut până la final. A fosts frumos să jucăm la Cluj, aţi văzut stadionul plin şi asta ne bucură”, a declarat Gabriel Torje, care l-a înlocuit în minutul 61 pe Adi Popa.

Mijlocaşul Ovidiu Hoban, care a evoluat o scurtă perioadă pentru Universitatea Cluj, în 2012, s-a declarat bucuros să revină pe Cluj Arena: „Am trăit amintiri frumoase aici şi m-am bucurat să mă întorc. Gazonul nu a fost chiar atât de bun, dar cred că ne-a avantajat în duelul cu echipa Spaniei”, a punctat Hoban. “Atmosfera senzaţională, mulţumim publicului de la Cluj”, a transmis Pinitlii, conform CJSport.ro.

Cristi Săpunaru crede că tricolorii ar putea reveni în curând la Cluj: „Atmosfera a fost superbă, gazonul şi el acceptabil cât de cât. Cred că echipa naţională se va întoarce la Cluj, îmi doresc din inimă asta”, a declarat Săpunaru.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu a declarat că tricolorii au fost primiţi cu afecţiune, menţionând că injuriile care au fost adresate de două grupuri de fani forului au fost acoperite de corul de susţinători. “Am găsit o afecţiune pe care ne-am dori să o găsim şi în alte locuri unde evoluează naţionala. Echipa naţională este a tuturor şi vom merge acolo unde există infrastructura sportivă potrivită. Pe de altă parte suntem într-o luptă continuă cu violenţa verbală în sport, în ceea ce priveşte meciurile echipei naţionale”, a transmis Răzvan Burleanu.

Meciul amical dintre România şi Spania, disputat duminică seară pe Cluj Aerna, s-a încheiat nedecis, scor 0-0. La meci au asistat peste 28.000 de spectatori.

Adauga comentariu