Tremură chiloții pe curvele Clujului care au anunțuri pe Piața de la A la Z! Procurorii DIICOT au acționat în premieră

Comentarii

Mircea

09.04.2015 13:05
E ca si cum Euromedia ar trebui sa verifice daca ofertele Lidl sunt corecte sau nu si abia dupa aia sa afiseze printurile. Daca cineva ar avea vreo treaba cu prostitutia, well ar trebui sa ia fiecare anunt la rand si sa ii faca flagrant. In niciun caz nu poti sa ragi publicatia la raspundere pt asa ceva, pt ca oricum stai tot cenzura se numeste. Uite un punct de vedere pertinent pe subiectul asta http://cristian-stan.com/2015/04/08/je-suis-anuntul-ro/

TudoR

10.04.2015 09:51

Dupa București, Cluj e orașul care serveste prostitutia LIBER! de ce sa muncească fetele cand este bine cunoscut ce bine câștiga si ce căutate sunt! De aceea este oferta pt ca este cerere; daca nu ar fi cerere, ar dispărea ( asa cum au dispărut ex palarierii) ; dar cererea a crescut; păcat ca se impoziteaaa orice munca cinstita, dar a lenesor NU! Poate legalizarea si controlul sanitar ar fi o solutie corecta, daca  totuși au atâta căutare...păcat ca bărbații nu pot cauta si cuceri femeia si trebuie sa plătească pt iubire...

Mugur

10.04.2015 11:36

Are dreptate colegul. Pana la urma este un serviciu, masajul erotic, pentru care unele ofera si bon fiscal. Daca e suspiciune de prostitutie se merge punctual nu la platforma care posteaza.Doar nu e prea greu sa se reposteze toate anunturile pe un domeniu rusesc si sa mearga baietii sa opreasca acolo site-ul.

alt articol de kko

10.04.2015 11:47

din acest articol inteleg ca-s de vina doar anunturile platite de pe site, dar cele postate gratuit sunt ok. Aham....buuuunnnn articol

Gigil

13.04.2015 08:07

Decat sa dai 100-200 lei in Diesel sa prinzi o fata "talentata", mai bine dai banu la una unde lucrurile sunt clare si stii ce primesti, fara prea multe surprize. Oare ii chiar asa mare diferenta intre una "profi" si o "amatoare" de prin cluburi? De acord ca trebui legalizat, si impozitat cu 16%. Dar daca mai baga Mr. Ponta si CAS si CASS ma indoiesc ca cineva o sa fie de acord sa plateasca 40% dintr-un oral la stat :)Eventual un PFA cu norma de venit ar merge pentru fete, si sa plateasca un impozit fix oricat produc.

33girl

20.04.2015 21:59

Lasati atata poveste,e culmea!Lasa ca daca vin cei de la diicot la noi sa le dam gratis nu ne mai amendeaza nimeni.Ar trebui sa legalizeze prostitutia odata si gata,ca la ce salarii de mizerii avem mai bine curve,ca daca am fi pe gratis nu ar mai zice nimeni nimic.

Alina

13.01.2017 15:08

Scuze că intervin! Nu sânt în domeniul dar, prostituția este LEGALIZATĂ, în toate țările Europene! Numai la români vezi așa ceva: DIICOTU etc.. Sânt servicii legale cu acte în regulă,atât medicale cât și contractuale! Ce vezi la Români nu vezi nicaerea!! Ce fac fetele acestea fac pe pielea lor. Care e problema? Vai de ea țară înapoiată!!

Nicolai

03.05.2015 21:40

Bravo,Acum s-au mutat toate anunturile de respectivul gen pe "Publi 24" , ceea ce inseamna ca respectivul site , nu din Cluj va incasa respectivele sume de bani de pe anunturi . Ce-a obtinut de fapt "Ziarul de Cluj" ? A eradicat prostitutia si a facut lumea mai buna sau i-a tras la rotula unui confrete de breasla din Cluj ? Cat timp o sa inghitim astfel de gogorite , in numele unor asa numite valori sa se plateasca polite mai mult sau mai putin personale . Pentru toti acei mari moralisti ai neamului : de aceea se numeste "cea mai veche meserie din lume" pentru ca asa este . Punct . Nici un regim nu a reusit sa starpeasca un astfel de flagel . Astfel de abordari sunt ineficiente si neconstructive pentru controlul fenomenului . Daca vrei ca un copil sa nu se inece nu construi gard in jurul piscinei , mai bine invata-l sa inoate . asta pentru cine are urechi sa auda si cap sa inteleaga . Pentru restul demagogie si populism ieftin . Iar din pacate acestia in marea majoritate ies in fata si se erijeaza in formatori de opinii pentru prostime . Astept replici "acide" la punctul meu de vedere , traim in Romanai si sunt obisnuit ...Nicolai G.

GOGU

11.05.2015 12:43

Care chiloti?

Arici Pogonici

26.05.2015 17:50

Atunci hai sa inchida si firmele publicitare care fac reclama, de exemplu, la Coca-Cola. Sau oricare alt produs al carui comercializare nu este interzis.

Teodor

08.08.2015 09:11

Cu cât nivelul de civilizație al unei țări este mai ridicat cu atât prostituția este mai liberă, de exemplu Suedia. Cu cât o țară are mai mulți ortodocși ea este mai interzisă. Sunt oameni religioși care consideră ștrandul un păcat din cauza dezgoliri. Nu este normal ca statul să interzică astfel de dezgolire. Dacă este păcat este o problemă om-dumnezeu. Ce este a Cezarului dați Cezarului, biblia spune aă statul cu religia să nu se amestece. Prostituția este privită ca păcat, statul nu trebuie să interzică, dar trebuie să monitorizeze să nu apară abuzuri față de femei.

moldovan

19.12.2015 20:58

pe tiriac ca face macel cu animale cu banci si alte nul citeaza decat pe amaratele care fac bani sa traiasca ca la jucu le da 750 lei si le gadila nemtii,italienii  si austriecii ca ei sunt patroni marii in tara asta traiasca politia cu 750 lei si guvernul ,rusine sa le fie,daca anuntul a fost confidential asa sa ramana ,nu ca as pune eu anunt dar ca sa cauti anuntul trebe dovada de la procuror nau cu ce se ocupa acuma gasesc fraierele de fete caresi platesc facultatea sau is cresc un copil fara tata,no pe ele la jumulit frate .

Adauga comentariu