Trei persoane au fost rănite după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane  a avut loc pe DN1C între localitățile Coplean si Câțcău.

Cauza accidentului este neadaptarea vitezei in curbă periculoasă, de către conducătorul auto care circula pe direcția Dej spre Baia Mare. Acesta a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus.

Persoanele rănite se aflau în autoturismul condus regulamentar.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de ieșirea din localitatea Coplean.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și trei persoane rămase blocate într-unul dintre acestea.

Au fost desfășurate operațiuni pentru descarcerarea bărbatului de pe locul șoferului și au fost folosite echipamentele speciale pentru a scoate, fără a agrava posibilele afecțiuni suferite, două femei rămase blocate în același autoturism.

Cele trei persoane au fost preluate de către echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Toate erau conștiente și cooperante pe timpul intervenției pompierilor.

Adauga comentariu