Traseu sinuos pentru dezvoltatorul imobiliar LCS Imobiliar. De la pierderi de 2,6 milioane euro a ajuns la profit de aproape 1 milion euro, în 2019

Dezvoltatorul imobiliar LCS Imobiliar Cluj-Napoca și-a început activitatea în anul 2006 și a avut un traseu oscilant din punct de vedere al profitului. De la pierderi importante a ajuns la un profit destul de mare în 2019. De altfel, anul 2019 a fost cel mai bun din punct de vedere al profitului. LCS Imobiliar și o parte din Consiliul de Administrație fac parte din acționariatul unor firme locale precum La Casa sau New Croco.

Potrivit ultimelor date financiare disponibile, LCS Imobiliar Cluj-Napoca a înregistrat o cifră de afaceri de 162 mii euro, valoare aproximativ egală cu cea din 2018. În 2016 și 2017, valoarea veniturilor totale a fost de aproximativ 100 mii euro. Încă din primul an de activitate, compania a avut o cifră de afaceri care nu a depășit 235 mii euro.

De-a lungul anilor, LCS Imobiliar a avut atât pierderi importante, cât și profit. De exemplu, în primii cinci ani, firma a avut pierderi cuprinse între 11 mii euro și 2,6 milioane euro. În anii următori, profitul a oscilat între 35 mii euro și 991 mii euro. Cel mai mare profit, 991 mii euro, a fost declarat în 2019.

În anii 2018 și 2019, LCS Imobiliar nu a avut nici un angajat. În ceilalți ani, cel mai mare număr de salariați a fost de 7.

Din Consiliul de Administrație al LCS Imobiliar fac parte Anamaria Curtean, Adriana Nicolina Zahan și Angela Simona Rotariu.

Opt firme sunt conectate direct de LCS Imobiliar Cluj-Napoca. Printre firmele conectate direct sunt La Casa Ristorante Pizzeria Pane Dolce (LCS Imobiliar este unul dintre asociați, iar Adriana Nicolina Zahan este administrator); New Croco Pizzerie (Adriana Nicolina Zahan este unul dintre asociați); Policlinica Plopilor (Angela Rotariu este unul dintre asociați); Textila Romat (unul dintre asociați este Adriana Nicolina Zahan).

Adauga comentariu