Transportatorul rutier de marfă Joly Huedin a încheiat anul trecut cu profit de 51 mii euro

Joly Import Export Huedin a fost înființată în 1992 și are obiect de activitate transpor rutier de marfă. Firma are un singur asociat – Teodor Cord, care figurează și administrator. De-a lungul anilor, compania a avut profit oscilant de la câteva sute de euro la peste 100 mii euro.

Joly Huedin oferă transport în trafic rutier, cu camioane complete şi în regim de grupaj; depozitare în regim de tranzit în România şi în Franţa; servicii de logistică.

“Oferim servicii de transport, logistică, depozitare, transbordare. Orarul de lucru este flexibil, în general între orele 07.00 – 19.00, la solicitare în afara orelor de lucru. Personal cu un simț de răspundere. Utilaje performante pentru încărcare, descărcare, transbordare”, scrie pe site-ul companiei.

Anul trecut, compania a avut peste 2,2 milioane euro, valoare similară cu cea din perioada 2016 – 2019. În urmă cu 20 de ani, valoarea cifrei de afaceri a fost de aproximativ 77 mii euro, iar în anii următori a crescut treptat.

În ceea ce privește profitul, Joly Import Export a declarat, în 2020, un câștig net de peste 51 mii euro, iar în urmă cu doi ani profitul net a fost de doar 2 mii euro. În 2018, compania a declarat un profit net de aproximativ 74 mii euro. Cel mai bun profit din ultimii 20 de ani a fost în anul 2015: peste 119 mii euro.

În anul 2000, Joly Import Export avea 6 salariați. Numărul acestora a crescut constant, iar anul trecut firma avea 28 de salariați.

Adauga comentariu