Transplant renal pe stradă sau ce poate scuza parcarea pe INTERZIS?

Oare s-a mutat spitalul lui Mihai Lucan pe strada Iuliu Hațieganu și și-au luat parcare? Ce urgență majoră au avut cu mașina de transport organe? Mașina fost fotografiată  pe "interzis".

Șoferul mașinii Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca nu pare să aibă probleme că parchează pe o bandă de circulație, unde este interzisă staționarea tuturor mijloacelor de transport.

Strada care face legătura între Moților și Clinicilor șe numește Iuliu Hațieganu. Municipalitatea a decis în urmă cu câțiva ani ca pe această stradă o bandă să fie dedicată exclusiv ambulanțelor care merg cu urgențe la Spitalul Județean Cluj.

Pe asceastă parte a străzii staționarea este interzisă și polițiștii locali acționează des în zonă. Mulți sunt șoferii care fac din banda de urgență un loc de parcare. Printre nesimțiții care au parcat vineri pe banda de urgență se afla și șoferul mașinii de transport organe.

Oare ce intervenție așa importantă a avut încât să lase mașina parcată pe partea  ambulanțelor aflate în misiune?

 

Comentarii

doru

04.04.2015 20:46

        Noroc ca te-ai sesizat tu cu ziarul tau.....daca te interesa asa de tare trebuia sa astepti si cand sosea soferul trebuia sa-i adresezi cateva intrebari. Asa era frumos, etic si jurnalistic....dar de unde nu-i ...nu ai ce sa ceri.....      Vesnica problema a omului "intelectual"...Oare ala ce face?Cand te mai plictisesti cumpara-ti un bilet doar DUS departe.....foarte departe....cat mai departe.... 

Adauga comentariu