Transilvania Construcții Infrastructure, deținută de familia Timofte, a crescut foarte mult într-un an și a făcut profit de 1,2 milioane euro

Transilvania Construcții Infrastructure, care face parte din grupul de firme al familiei Timofte, a fost înfiinţată în urmă cu doar trei ani, dar a reușit să crească foarte mult semn că lucrările de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale merg excelent în Cluj-Napoca.

Transilvania Construcții Infrastructure, înfiinţată în 2018, a avut în urmă cu doi ani o cifră de afaceri de aproape 9,5 milioane euro, o creștere spectaculoasă față de valoarea veniturilor totale din 2018, mai exact 604 mii euro.

Anul trecut, compania a avut și un profit foarte bun: peste 1,2 milioane euro, față de profitul de profitul din 2018 care a fost de aproape 84 mii euro.

În primul an de activitate, Transilvania Construcții Infrastructure a avut un singur angajat, iar anul trecut a ajuns la 15 salariați.

Compania este deținută de Andrei Iancu Timofte (90%) și Eugen Dragoș Zah (10%). Andrei Iancu Timofte este și administrator al firmei. El este și unul dintre cei administratori ai Transilvania Construcții, care funcționează la aceeași adresă cu Transilvania Construcții Infrastructure.

Și pentru dezvoltatorul imobiliar Transilvania Construcții, 2019 a fost un an bun atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului net. Compania este deținută de Mircea Timofte și Andrei Timofte (tată și fiu). În portofoliul firmei se află proiecte imobiliare importante, unul dintre acestea fiind Novis Plaza.

„Suntem o companie de dezvoltări imobiliare și investiții imobiliare cu scopul de a obține randamente peste piață. Ne concentrăm eforturile pe dezvoltări industriale și rezidențiale și administrarea proprietăților industriale. Transilvania Construcții este listată la Bursa de Valori București oferind o transparență crescută față de acționari și partenerii noștri”, scrie pe site-ul companiei Transilvania Construcții.

Compania deține un portofoliu care cuprinde 150.000 mp (zonă construită) de imobile comerciale, clasându-se printre primele 5 companii de dezvoltări de parcuri logistice și industriale din România.

În anii 1950 a fost înființat Trustul de Construcții Cluj. În 1990, după divizarea trustului, s-a înființat Transilvania Construcții. În 1999, compania a fost privatizată. În anul 2003 a început dezvoltarea primului parc logistic TRC Park Transilvania (Parc Logistic Transilvania).

Adauga comentariu