Transilvania Construcții a familiei Timofte a declarat, în 2020, un profit net de peste 2,2 MILIOANE EURO. Nu a mai avut așa profit bun din 2007

Dezvoltatorul imobiliar Transilvania Construcții Cluj-Napoca a raportat date financiare bune pentru anul trecut. Compania familiei Timofte stă foarte bine la capitolele cifră de afaceri și profit, dar nu se poate spune același lucru despre datorii. Firma este deținută de Mircea Timofte și Andrei Timofte (tată și fiu). În portofoliul Transilvania Construcții se află proiecte imobiliare importante, unul dintre acestea fiind Novis Plaza.

Transilvania Construcții a rulat, în 2020, o cifră de afaceri de peste 8,1 milioane euro, în creștere față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de peste 7,7 milioane euro. În urmă cu trei ani, compania a înregistrat venituri totale de peste 8,4 milioane euro.

Profitul net declarat anul trecut de Transilvania Construcții a fost de peste 2,2 milioane euro, puțin mai mare decât în 2019 când câștigul net a fost de 2 milioane euro. În anul 2018, profitul net a fost de aproape 1,2 milioane euro.

În 2020, Transilvania Construcții a avut un număr mediu de 14 angajați. În urmă cu doi ani, compania avea 22 de salariați.

Din Consiliul de Admnistrație al Transilvania Construcții fac parte Mircea Timofte, Andrei Iancu Timofte și Viorel Legean.

Compania deține un portofoliu care cuprinde 150.000 mp (zonă construită) de imobile comerciale, clasându-se printre primele 5 companii de dezvoltări de parcuri logistice și industriale din România.

În anii 1950 a fost înființat Trustul de Construcții Cluj. În 1990, după divizarea trustului, s-a înființat Transilvania Construcții. În 1999, compania a fost privatizată. În anul 2003 a început dezvoltarea primului parc logistic TRC Park Transilvania (Parc Logistic Transilvania).

În portofoliul Transilvania Construcții se află Novis Plaza de pe Tăietura Turcului, o clădire cu un regim de înălțime de S+P+7E, care se prezintă cu un design contemporan industrial de tip open-space ce oferă un grad ridicat de personalizare a spațiului.

Adauga comentariu