Trăiască garajele din tablă! Primăria prelungește abonamentele posesorilor de garaje și parcări

Primarul Emil Boc nu are de gând să demoleze prea curând garajele din tablă, deși aceasta este una din problemele arzătoare ale orașului. Cartierele sunt împânzite de hardughiile din tablă în care stau mai mult murături decât mașini.

Miercuri, Biroul Mass-Media din cadrul Primăriei a transmis un anunț prin care li se cere posesorilor de garaje și parcări să își prelungească abonamentele. Aceasta înseamnă clar că administrația publică locală nu are în plan să scape de aceste construcții. În fond, de ce ar renunța la ele pentru că Boc își câștigă astfel simpatia „garajiștilor”, iar această simpatie înseamnă niște votanți în plus.

“Reamintim faptul că termenul de plată a abonamentelor și contractelor pentru parcările, garajele şi copertinelor construite din fonduri private, pe bază de autorizaţie de construire, este 16 octombrie 2017, conform art.2.3 din HCL nr. 316/2015. Recomandăm pe această cale titularilor parcărilor, garajelor şi copertinelor în cauză să-și prelungească abonamentele/contractele şi să achite contravaloarea acestora până la data amintită”, se arată în anunț.

 

 

Comentarii

adi

04.10.2017 15:58

bataie de joc la adresa orasului.ev mediu, cu dreptul primului venit.sa nu mai zicem ca si pretul e derizoriu, 100 lei pe an. macar sa il faca pe luna, si din banii adunati sa investeasca alte parcari medii/mari

Maria

28.01.2018 12:33

 Ba mai bine din  banii aia sa faca case pentru clujenii care nu au case sa nu mai plateasca chirii smecherilor din imobiliare, iar cat priveste masinile, sa mai taie de pe lista circulatu toata ziua cate persoane sunt intr o casa atatea masini, studiati macar ce inseamna poluarea electromagnetica din cauza masinilor multe, ce inseamna poluarea fonica din cauza asta, si cat stress creeaza cetatenilor care circula pe jos, cate accidente facute de soferi care conduc ca nebunii si nu respecta pietonii, cata lume sufera de panica din cauza asta, a animalelor, si altor vietati, care nu mai supravietuiesc datorita lipsei de dragoste a oamenilor. La asta sa va ganditi? nu la cate parcari sa mai faca ... e un mare haos totul, aveti senzatia ca de aceea e asa sanatoasa lumea? ca au masini si case? nu, din cauza rautatii, din cauza egoismului, si a avaritiei, principiile Divine nu mai sunt respectate, iubeste ti aproapele nu mai exista, tara crestina e de fapt total pagana, babiloniada curata!

Adauga comentariu