Traian Capotă, ruda lui Emil Boc, parchează pe un loc de persoane cu handicap, deși nu are nicio dizabilitate vizibilă. Aloooo, cine îl verifică pe acest supracetățean?

Când ești rudă cu mai marele orașului, Emil Boc, te lauzi în stânga și în dreapta cu asta. Nu e lucru de ici colo să fii neam cu Boc, e lucru tocmai din Răchițele.

Statutul de rudă cu domn primar pare-se că îți oferă niște drepturi de supracetățean. Unul dintre acești supracetățeni ai municipiului de cinci stele este Traian Capotă, referent la Direcția Tehnică. Sursele noastre bine informate ne-au șoptit că Traian Capotă se laudă în stânga și în dreapta că e rudă cu Emil Boc. Aici, domnul Capotă se ocupă de arhiva direcției, salariu care îi permite să conducă un ditai bolidul.

Mai mult, domnul Capotă consideră că străzile din Cluj-Napoca sunt ulițele din Răchițele, poate din acest motiv parchează unde vrea mușchiul lui. Zilnic, mașina lui Capotă este parcată pe strada Emil Isac, pe un loc pentru persoane cu handicap. Are tichetul de persoană cu dizabilități lipit pe parbriz, dar nu are niciun handicap vizibil.

Ce fac autoritățile în acest caz? Nu se impune cumva o verificare amănunțită a acestui Traian Capotă?

În urmă cu 13 ani, Traian Capotă era vedetă media când a fost numit administrator al piețelor. Îl mai facem și noi vedetă o dată!

Adauga comentariu