Traian Băsescu: Emil Boc vs. Gabriela Firea - ”Țoapa de Voluntari”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu îl elogiază pe primarul Emil Boc printr-o comparaţie cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe care o numeşte "Ţoapa de Voluntari".

"Diferenţe!

Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice.

Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Ghiorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF.

Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP.

Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut.

Ţoapa de voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.

Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire", scrie Băsescu pe Facebook.

Comentarii

Cell

14.06.2018 09:11

si cam are dreptate...

Ioan

14.06.2018 12:42

Si ce-a facut dl. Boc la Cluj??? Daca vreau sa-mi duc copilul la o gradina zoologica trebuie sa-l duc la Tg. Mures, daca vreau sa-l duc la aquapark, il duc la Oradea, daca vreau sa-l duc la ski, il duc la Cavnic, Arieseni sau in Austria, daca...daca...! Asa ca, dl. Boc tot face din gura, ca si PSD-istii (nimic)!

luca

14.06.2018 20:07

ioane, dar tu ai copilarit cu zoo si aquaparc? ma indoiesc. Nu trebuie sa le avem pe toate in Cluj. Sunt probleme mai mari de rezolvat in Cluj decat o gradina zoologica. 

Unu'

15.06.2018 11:26
Ioane draga, poate ai vrea sa construiasca si un castel medieval la Cluj sau poate sa sape o pestera ca sa nu cumva sa iti pui fundul intr-una din cele doua masini, pe care probabil le-ai adus din Germania, si sa iti duci copiii intr-o excursie in care tu probabil nu ai fost niciodata.

Dinu

14.06.2018 10:21

Asta e pentru noi, care ne plângem de Boc, să vedem că se poate și mai rău? :) E drept, că se poate și mai rău. Dar no, aici ai pretenții și mai mari, că orice ai zice Boc e mai capabil. Se simte totuși când ai de a face cu un fost cadru universitar, chit că nu a fost unul cu rezultate academice spectaculoase.  

hater

14.06.2018 10:54

Limbaj de fost presedinte, ce mai. E trist ca un astfel de necioplit a fost 10 ani presedinte, insa reprezentativ pentru cei pe care i-a "carmuit". Boc, Basescu si Firea sunt oricum din acelasi aluat, aluatul demagogiei si al incompetentei ce caracterizeaza politicianul roman. Doar vorbele-s de ei, si alea de mahala la personaje precum Basescu.

luca

14.06.2018 20:09

Basescu mai bine sa taca, ca numai prostii vorbeste. 

Adauga comentariu