Tragedie la primaria Cluj-Napoca! Greva generala a inchis cantina sociala, iar angajatii au fost nevoiti sa iasa in oras, la restaurant

Comentarii

Dragoș

12.07.2016 21:57

ADMIN: a@a, să vorbim când vrei despre duamna mă-ta (că rimează). Respectivei duamne să-ncerci să-i dai lecți de aroganță, Dacă te ține. Prostac ai fost, prostac ești încă.

Dragoș

13.07.2016 10:39

Să îmi fie rușine, zic. Dar sunt nerușinat și nu am cum să-mi fie rușine. La cât sunt de nesimțit, după ce te înjur am pretenția ca ție să îți fie rușine. Mai ales că eu înjur pe aici de ani de zile, tu ai venit să moderezi numai de o lună. Sunt în sevraj că nu-mi mai văd înjurăturile, ce nu înțelegi? Lasă-mi înjurăturile, sau mă ai pe conștiință!

mihai

13.07.2016 06:04

ADMIN: pe aici încearcă numai prostacii, adică postacii proști de bubuie. În categoria aceasta te încadrezi. Un postac mai are măcar inteligența că înțelege ce i se scrie pe hârtia aia pe care o primește dimineață când este trimis la lucru să îmbâcsească forumurile de discuții și primește un ban pentru asta. Prostacul o face de prost ce este, nu respiră dacă nu lasă o dâră din produsul său pe undeva. Pe vremea când nu exista Interner, prostacul mânjea pereții buzilor cu rezultatul minții sale. 

Maria Manases

13.07.2016 14:23

La cat de biune-s platiti muritorii de rand cred si eu ca numai la restaurant mananca in pauza de pranz. 

Adauga comentariu