Traficul din Cluj ar putea fi ameliorat. Aparatura de 3 milioane de euro, pusa la dispozitia Primariei, sta nefolosita

Comentarii

Clujean

17.10.2014 12:55

Buna ziua,Sincer eu cred 70% din pretul acelor autolaboratoare, este dat de pretul masinii si nu de pretul echipamentelor care se regasesc acolo. In concluzie masinile au fost mult mai scumpe decat toata aparatura care se afla acolo.

Teo

17.10.2014 13:10

Cred ca ar fi cazul sa  spanzuram cativa idioti din conducerea primariei, restul se vor da pe brazda apoi.Eu donez gratuit funia si sapunul, daca trebuie si restul ustensilelor.

Andrei

17.10.2014 14:31

La ce sa ne asteptam de la un primar din Rachitele si de la angajatii unei primarii penibile? Va spun (scriu) eu! La concerte de muzica populara in noaptea de Revelion, asa cum ii sta bine unui centru universitar care vrea sa atraga tinerii... Rad si curcile de noi ! Toate proiectele se fac parca in bataie de joc (atunci cand se fac si nu exista intarzieri) Implementarea sistemului de ticketing are deja aproape trei ani de intarziere, mutarea cablurilor in subteran - la fel - modernizarea transportului in comun exista doar pe hartie si circulam doar cu rable aruncate la casat de francezi. Proiectul de bike-sharing... 2 ani si ceva de intarziere. Crearea unor zone pietonale si fluidizarea traficului in centru? Alte glume bune! Primarul-cosas nu e in stare de nimic!!! Cnd si daca va realiza ceva din toate astea, va poza in erou si nu va sufla o vorbulita despre intarzieri si despre faptul ca totul e facut de mantuiala. Boc stie un lucru si atat: sa-i faca doar campanie Elenei Udrea si sa faca bai de multime, prostindu-i pe clujeni! Dar poate ca o meritam si noi. Un oras care voteaza la conducere indivizi dubiosi precum Funar, Apostu fifty-fifty si Boc are partea sa de vina. Din pacate...

unu' din primarie

17.10.2014 19:10

Asa tare a decazut actul administrativ in primaria lui boc (cu litera mica) incat orice primar ar veni dupa el nu ar putea (actul) decat sa urce! Peste tot pedelistii taie si spanzura, au o aroganta demna de o cauza mai buna si au o prostie...legendara! Fara astia si acolitii lor pilosi lucrurile ar merge muuult mai bine, chiar si din inertie! Nu mai zic ca au cautat toate artificiile posibile sa-si traga incadrari si salarii grase iar responsabilitatile profesionale aferente pozitiei frecvent le paseaza functionarilor vechi si fara pile, sau care nu-i suporta! Pentru a-si pastra privilegiile salariale au apelat la Madru sa nu le aprobe celor care merita trecerea pe treapta superioara imediat urmatoare! Ia interesati-va cate procese are Madru pe rol cu functionari de acest gen, va spun eu, cam vreo 50!

Adauga comentariu