Traficul din centru, paralizat. Braţul unui stâlp ce susţine cablurile pentru troleibuze a cedat, pe Memorandumului

Un stâlp ce susţine cablurile de curent necesare deplasării troleibuzelor Companiei de Transport Public a cedat, în această dimineaţă. Incidentul a dus la paralizarea întregului oraş, zeci de troleibuze fiind blocate în trafic. 

În această dimineaţă, călătorii care utilizează mijloacele de transport în comun au avut  parte de o mică surpriză. Au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute până când angajaţii CTP au remediat problema stâlpului de pe strada Memorandumului. 

“Din Piaţa  Mihai Viteazu, blocat totul. Până în Piata Cipariu se circulă bară la bară, incredibil ce se întâmplă în oraşul acesta”, ne-a transmis V.D. 

Ce este ciudat însă în acest incident nefericit pentru mulţi călători este faptul că stâlpul, al cărui braţ de susţinere a firelor pentru troleibuze s-a rupt azi, a fost montat în urmă cu un an, în cadrul proiectului de reabilitare pe fonduri europene a străzii Memorandumului.

Cititorii trebuie să ştie că lucrarea a fost realizată de firma Viarom, cu mari întârzieri. Dacă şi restul stâlpilor montaţi au aceeaşi calitate, nu este exclus ca pe viitor să mai avem incidente asemănătoare.  

Liviu Neag, directorul CTP, nu a putut fi contactat, iar purtatorul de cuvant al Primariei e in sedinta, nu a putut oferi detalii

Adauga comentariu