Trafic de cosmar in Floresti. Oamenii sunt exasperati in fiecare dimineata

Comentarii

goe

28.10.2014 11:56

nu-i bai, Sulea face catedrala in spate la Polus in locul centurii de sud...

Nu are importanta

28.10.2014 12:05

Ce frumos ar fi sa lasati masinile acasa si sa va folositi de mijloace de transport. Mereu vad zeci de masini cu cate 1 persoana (soferul). Comoditatea se platesti si din pacate ii afecteaza si pe altii. 

Un florestean

28.10.2014 13:10

Un mesaj pentru "nu are importanta": e clar ca habar nu ai despre nimic. Ce spui tu cu mai multe persoane in masina e o regula buna, la fel si cu mijloacele de transport in comun. Problema lor e ca nu fac fata la nevoia existenta, ele fiind pline tot timpul si avand orare imposibile. Pana nu demult era un monopol al firmei Fany, dar se pare ca nici concurenta nu a adus un plus de dezvoltare. De asemenea, trebuie luat in calcul si traficul care tranziteaza Clujul si cel din Lona, Gilau etc. Mai era un "destept" care scria ca "de ce s-au mutat oamenii in Floresti si acum comenteaza. Trebuiau sa stea in Cluj, dar au vrut sa fie jmecheri". La fel ca tine, habar nu are de dezvoltare urbana, de nevoia de locuinte, de extindere... E rolul celor care dezvolta aceste zone si inclusiv a primariei care ia taxele sa gandeasca aceste aspecte. Doar ca atunci cand esti un tractorist (care e de altfel o meserie onorabila) e greu sa-ti depasesti conditia doar fiind un parvenit care a schimbat salopeta pe costum si tractorul pe limuzina. E nevoie de educatie, vointa si o echipa de oameni capabili in jur. 

xyz

28.10.2014 20:04

Nu e vorba de comiditate aici, ganditi-va ca sunt persoane care isi duc copilul la scoala/gradinita si persoane care teebuie sa schimbe 3 mijloace de transport pt a ajunge la locul de munca, deci... sa nu vorbim de comoditate

florea

28.10.2014 12:18

Domnule primar, nu va este rușine sa mai ieșiți din casa dupa ce v-ați bătut joc de comuna asta? Nu trece zi sa nu fiți arogant si sa jigniti diverse zone din comuna care va plătește salariul.

Asta vara, când ieșea rahatul din canalizari in centrul comunei ii înjurați pe cei ce și-au cumparat apartamente acolo, ca de ce trag apa la vc

De vro 2 săptămâni ii jigneați pe cei de pe valea garbaului, ca de ce cer creșă sau grădiniță sau asfalt si ca daca ni le convine sa se mute.

Apoi, ați restricrtionat accesul auto pe strada poligonului, dând vina pe cei care au mașini in zona, ca de ce circula cu mașină.

Dvs. Ați fost pus acolo sa rezolvați problemele locuitorilor, nu sa ii acuzati si jigniți pe ei pt. problemele pe care dvs nu sunteți in stare sa le gestionați.

Mihai

28.10.2014 13:00

Rusine sa le fie la Primaria Floresti.Vor sa fluidizeze traficul prin acea masura de a face sens unic pe str Poligonului, dar dimineata de la 6:45 pana la str Avram Iancu fac 40 min...si este o coloana infernala,,,D-ule Primar pe unde merge atunci autobuzul? Zboara? haideti sa vedeci cum se circula..Rusine...

catalin

28.10.2014 14:48

O linie directa din Floresti in Cluj  ar ajuta navetisitii destul de multsi sper sa faca domnul Sulea ce promite  singura solutie ar fi de la sensul giratoiu din floresti si pana la Metro sa se treaca la benzi reversibile, 3 pe sens dimienata de la 6-9 si apoi seara de la 17-20, altfel asteptam centura si metroul.  

Popa Cornel

28.10.2014 15:26

Domnule Primar problema noastra e sa iesim pe E60! De cand s-a inchis strada Poligonului in loc de 10 minute pana la E60 facem 25 de minute dimineata. Indiferent ca mergem pe la giratoriu sau pe strazile Cetatii sau Muncitorilor. Si la fel face si autobuzul CTP care circula pe Cetatii 2 si 3. Implicit dupa cateva zile in care ati inchis strada Poligonului si traficul s-a reorientat atat spre cele 2 strazi amintite inainte cat si spre Eroilor dar fara rezultat deoarece cozile sunt mult mai mari si pe Eroilor si pe Cetatii 1 si 2 si pe Muncitorilor. Iar ora de 8 fara 10 dimineata nu ati ales-o bine ca si exemplu de trafic. La ora aceea deja majoritatea florestenilor sunt in Cluj cu copiii pe la scoala.Incercati dimineata la ora 7:30 sa fiti pe Cetatii la intersectia cu Florilor. O sa  vedeti cat timp va va lua sa ajungeti pana pe E60 si apoi pana la Polus la acea ora.

Popa Cornel

28.10.2014 15:59

Ca esti cu masina ca esti cu autobuzul CTP tot acolo esti. Nici autobuzul nu are cum sa mai treaca de masinile mici care se inghesuie dimineata pe strazile Cetatii si Muncitorilor pentru ca Poligonului s-a inchis. E cert ca timpul in zona a crescut dimineata cu 10-15 minute fata de momentul in care strada Poligonului era circulabila pt toti.

Alina Agoston

28.10.2014 20:00

Domnul primar se simte atacat spunand ca e vorba de o petitie politica toata revolta florestenilor si  cu asta a si rezolvat problema .In definitiv, cea mai buna aparare este atacul!Doar ca si atacul, Sulea draga, se face cu argumente pertinente si solutii  realiste si nu cu mitocanie aroganta....Nenea Sulea(ca de azi eu zic ca nu mai meritati titulatura de domn) ,cel care te inflamezi asa pentru ca ne dam cu parerea si ne strigam disperarea pe oriunde se poate (petitii, radio, ziare) un singur lucru vreau sa iti zic:nici un partid politic nu ne-ar putea cumpara disperarea la care ne-ai adus!!!!!Si daca toate partidele politice ar initia asemenea petitii....pe toate le-am semna CU TOTII!Iar tu esti dator sa nu ne ignori ! 

eniko

28.10.2014 22:58

Eu am un copil de 2 ani si 10 luni. In fiecare dimineata facem 30-40 de minute de la cetatea fetei pana la billa.si cu copil mic in brate, nici nu avem loc sa stam jos asa de multi sunt in autobuzul M26 la 7'20 dimineata.este un calvar calatoria noastra pana la gradinita in fiecare zi.

Adauga comentariu