Trafic dat peste cap în Mănăștur din cauza stâlpișorilor pentru delimitarea benzilor. Municipalitatea face experimente pe nervii clujenilor

Ne scrie Ionuț T., cititor al Ziar de Cluj, care ne-a și trimis un filmuleț relevant pe acest subiect:

“Trafic dat peste cap în Mănăștur. Începând de astăzi dimineață în sensul giratoriu de pe Câmpului au fost puși, în mod neinspirat, stâlpișori pentru delimitarea benzilor. Asta a creat haos în zona Mehedinți/Câmpului, unde în 30 de minute parcurgi maxim 300 m. Soluția era să se permită intrarea în sensul giratoriu și de pe banda a 2-a, deoarece traficul către Frunzișului e foarte redus și în sens este loc pentru 2 mașini. În video se vede că banda e aproape goală - pâna se bagă o mașină ca să facă stânga în sens și blochează toată banda. În schimb, cei de la Circulație iar au decis să implementeze o măsură fără a monitoriza traficul și haosul creat după.”

CITEȘTE: Ce n-a reușit Șulea pentru Florești, poate face Boc pentru Cluj-Napoca: benzi reversibile sau sens unic pe Moților. Iar există Cluj-Napoca numai pe ulița sa principală în viziunea Harnicului său Cârmaci!

CITEȘTE: Premieră mondială în materie de trafic. Clujul are sens giratoriu semaforizat

CITEȘTE:  Primăria a inaugurat în Mănăştur: bandă dedicată gurilor de canal în reparaţie

Adauga comentariu