Trafic blocat spre Cluj, în urma unui accident rutier produs în Gilău, în care a fost implicată și o autospecială IPJ

În urma unui accident produs în Gilău, în dreptul podului de autostradă, traficul este blocat în acest moment înspre Cluj.

Din informațiile preliminare ale ISU Cluj, în accidentul rutier petrecut în Gilău, lângă RAR, au fost implicate două autoturisme, unul fiind o autospecială a IPJ.

„Accident la podul de autostradă Gilău. SMURD, Poliție si Ambulanțe. Cred că se blochează tot pentru cei care veniți dinspre Gilău”, a postat unul dintre administratorii grupului INFO TRAFIC jud. Cluj, la ora 18:30.

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în această după-amiază pentru a acorda primul ajutor calificat persoanelor care au fost implicate într-un accident rutier, produs pe E60 în apropiere de localitatea Gilău.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era o autospecială IPJ, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Au fost consultate trei persoane, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, cu afecțiuni ușoare la prima evaluare”, au precizat reprezentanții ISU, pentru Ziar de Cluj.

„În baza verificărilor preliminare reiese faptul că în jurul orei 17.40, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se deplasa pe strada Gilăului, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție care se deplasa pe DN1 E60, în direcția localității Florești, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Persoana transportată în autospecială și agentul de poliție au fost preluați de echipajele medicale.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, a transmis IPJ Cluj. 

Adauga comentariu