Trafic blocat. Mai multe străzi din Cluj vor fi închise circulaţiei rutiere în perioada Zilelor Clujului

Mai multe străzi din Cluj-Napoca vor fi închise circulaţiei rutiere în perioada evenimentelor dedicate Zilelor Clujului. Administraţia locală restricţionează circulaţia rutieră pe prima bandă a laturii de est din Piaţa Unirii până luni, 29 mai. Piaţa Unirii, străzile Napoca, Universităţii şi Bulevardul Eroilor vor fi închise circulaţiei rutiere de joi până duminică, la ora 23.

Restricţii rutiere vor fi şi pe strada Iuliu Maniu, de la intersecţia cu Piaţa Unirii până la intersecţia cu strada Bolyai Janos, în ziua de sâmbătă, între orele 17.00 – 23.00 şi pe strada David Ferenc, de la intersecţie cu strada Tipografiei până la intersecţie cu Piaţa Mihai Viteazu începând de sâmbătă, până duminică la ora 23.00.

Parcarea cu barieră din Piaţa Unirii va fi închisă de vineri noaptea de la ora 00 până sâmbătă la ora 23.55. Vor fi închise circulației și străzile Mihail Kogălniceanu, Emmanuel de Martonne şi Hermann Oberth începând de joi până luni dimineața.

Sâmbătă, 27 mai, între orele 17.00 şi 18.00, se va desfăşura parada Zilelor Clujului pe traseul: strada Napoca – Piaţa Unirii – Bulevardul Eroilor, cu restricţionarea totală a circulaţiei rutiere şi Piaţa Avram Iancu - Bulevardul 21 Decembrie 1989, cu restricţionarea parţială a circulaţiei rutiere.

Adauga comentariu