Toti oamenii din jurul prefectului Mircea Abrudean. Cine sunt greii Clujului din Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta

Habar nu avea Mircea Abrudean cand a acceptat sa devina prefect al Clujului ca va avea cel mai greu mandat din istoria prefecturii judetului, cu o criza fara precedent in istoria Romaniei si cu situatii la limita. Predecesorul sau, Relu Chereches, a dormitat 3 ani in functie, omorandu-si timpul cu blaturi politice si participari la evenimente de doi lei.

Abrudean insa nu e singur. De circa 3 saptamani, o mana de oameni cu functii de raspundere (minus generalul-sinuzita Ovidiu Pop, comandantul Divizie 4 Infanterie Gemina, care e in conced ca il doare gatutul), se implica zi si noapte in rezolvarea problemelor ce nu contenesc sa apara. 

Pe langa Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, care nu a stat cu mainile in san si, de data asta, are o bulina alba din partea noastra, Abrudean este sprijinit de oameni grei din structurile de forta sau militare ale judetului, printre ei gasind nume interesante, mai putin vizibile in spatiul public precum Bogdan Nicolae, directorul Directiei regionale de Informatii Transilvania Vest din cadrul SRI, colonelul Cosmin Chira, care este reprezentantul SPP la Cluj, colonelul Ioan Rus, seful STS Cluj, maior Claudiu Chindris, seful serviciului judetean de Protectie Interna Cluj.

In fapt, aveti lista tuturor celor implicati, in functie de nevoi si competente, in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Celor ce muncesc cu adevarat in aceste zile in cadrul acestui Comitet, Ziar de Cluj le dedica azi rubrica Jos Palaria!

Adauga comentariu