Tot Clujul va fi la conducerea SRI prin numele lui Hellvig

O parte din presa locala clujeana a sarit deja la gatul lui Eduard Hellvig, noul sef al SRI, acuzandu-l de felixism, numai pentru ca a facut parte din PC la un moment dat. Dar acest oras ar trebui sa fie mandru ca un absolvent de Cluj preia de la alt clujean, George Maior, fraiele unei institutii simbol pentru romani, in contextul in care, cu Emil Boc la timona, Clujul nu prea mai are trecere la Bucuresti.

Iar pentru cei care cred ca numirea lui Hellvig este una intamplatoare, le spunem doar ca se inseala amarnic, si ca Eduard Hellvig s-a pregatit in mod “specific” in ultimii ani pentru acest proiect. Nu-i dedicam inca rubrica Jos Palaria, dar ii dam un certificat de incredere prepaid in speranta ca va continua sa focuseze forta SRI pe anticoruptie.

Foto: hellvig.ro

Comentarii

Rika Venturiano

20.02.2015 17:56

sa le ceri clujenilor sa fie mandri ca tampitii de orice "consatean" care are parte de o numire la Bucuresti, stimati domni si stimate doamne e cea mai mare prostie care lis e indice clujenilor neaosi de ani de zile, ca aici se gaseste explicatia realegerii dlui Boc si si a incremenirii inc are sta orasul in care presa cand da de mandria neaoosa de trotuar da stiri despre primavara ignorand voit sau tamp ca clujenilor :) li se fura orasul pe credit!!!Nu stiu ce e cu dl Hellvig, m-as bucura sa aiba un caracter si o filiera de ascensiune diferita de a dlui Maior, dar a-l sustine doar pt ca e de'al nost' e o gretosenie, a fi si mandru de asta, cum am fost mandri ca niste oligofreni ca Boc trimitea bani de la buget sa-i fure Apostu si alti oameni "garantati" si catarati in copac, nu prea ne face cinste si nu ne plaseaza nici macar in zona bipezilor civilizati.Aveati un editorial in care dl Alexa numea clujenii "conservatori"! Pai iata sursa conservatorismului, neoseala cultivata de o media pe masura alegatorilor si a primarilor si pe masura candidatilor la alegeri!!!!Si vorbitul asta de dragul de-a te evidentia intre prosti, e tot un fel de miticism, baieti si fete

Adauga comentariu