Top 5 astrologi celebri ale caror scrieri raman memorabile in timp

De-a lungul anilor au existat cativa astrologi ale caror scrieri au ramas memorabile in timp, multe dintre acestea dovedindu-se veridice. Ei au incercat intotdeauna sa prezica evenimente, sa descopere personalitatile fiecarui nativ al zodiilor si sa descopere conexiunea dintre plantele si oameni. In acest sens, au publicat scrieri care si astazi se gasesc in bibliotecile personale ale oamenilor.

Cei mai faimosi astrologi ai tuturor timpurilor

1. Nostradamus Cel mai faimos astrolog din lume, Michel Nostradamus, s-a nascut in anul 1503 in Franta. El a publicat previziuni pentru fiecare an in 900 de catrene, motiv pentru care anumite persoane l-au blamat, iar altele l-au aplaudat, avand in vedere ca 70% din ceea ce a scris s-a adeverit. El a mentionat in scrierile sale evenimente catastrofale, precum dezastre, razboaie si cutremure in intreaga lume.

Exista scrieri din care chiar si astazi studiaza astrologii. De asemenea, in librarii se gasesc publicatiile sale pentru cititorii interesati. In acest sens, poti fi amintite carti, precum: "Carte de profetii", "Profetii complete". Exista si o carte publicata in memoria sa, scrisa de Pamella Ball, denumita "Profetiile lui Nostradamus", care explica celebrele scrieri ale astrologului.

2. Edgar Cayce

Un alt astrolog renumit ale carui scrieri au ramas memorabile, dovedindu-se adevarate, este Edgar Cayce. Supranumit si „Nostradamus al americanilor”, el a prezis marea criza din anul 1929 si cateva evenimente petrecute in cel de-al doilea Razboi Mondial.

3. William Frederick Allan

Astrologul britanic autointitulat Alan Leo este cel care a explicat cititorilor astrologia pe intelesul tuturor cu Manualul Astrologic si cu revista „Astrologie Moderna”. S-a castigat simpatia cititorilor revistei sale oferind gratuit aproximativ 1500 de interpretari astrologice gratuite si facand ca aceasta arta sa devina mai usor de inteles pentru majoritatea. Printre cartile sale celebre se numara urmatoarele: „Everybody’s Astrology”, „Esoteric Astrology” sau „The Stars and how to Read Them”.

4. Dorotheus din Sidon

Scrierile astrologului exista astazi traduse in limba persana, araba si engleza. Acestea se refera la viata sa, cum poate fi stabilita durata vietii, astrologie electiva sau profetii. In urma calatoriilor sale in lume, dar si a cautarilor aprofundate in domeniul astrologiei, el a lansat o idee conform careia nu astrele dicteaza cursul vietii unei persoane – aceasta are rolul de a lua hotarari, urmand a-si determina viitorul de una singura.

5. Claudius Ptolemeu

Principalul motiv pentru care astrologul a devenit foarte cunoscut este lucrarea Tetrabiblos, in care explica partile teoretice si tehnice ale domeniului. Lucrarea a fost tradusa intr-o multime de limbi si a fost studiata intens de astrologi.

6. William Lilly

Unul dintre astrologii care au devenit foarte populari prin prisma publicarii unei lucrari, este William Lilly. Acesta a lansat lucrarea sa "Astrologie Crestina", care a fost studiata mai ales despre cei interesati de astrologia din Evul Mediu. Astrologul a ajuns la performanta de a vinde peste 30.000 de almanahuri in fiecare an.

Cateva dintre publicatiile sale sunt urmatoarele: "Christian Astrology", "Horary Astrology", "Monarchy or no Monarchy".

Cartea sa, "Astrologie Crestina" se vinde si astazi in librariile din Romania. Specialistii recomanda aceasta carte mai ales celor care sunt pasionati de astrologia autentica.

In afara de cartile amintite si de astrologii a caror activitate fascinanta trebuie studiata, cei ce la OnlineKartenlegen.org recomanda Cartile lui Lenormand celor care vor sa studieze domeniile conexe astrologiei.

Adauga comentariu