Toma Rus este noul director de securitate de la CFR Cluj. Dar stai!, asta nu e totul! Vrea si locul lui Iuliu Muresan! Dar stai? Cine din conducerea CFR joaca la pariuri?

Miscari de trupe in top managementul clubului CFR!

Nelutu Varga, omul care il reprezinta pe miliardarul neamt ce a bagat pana acum peste 14 milioane de euro la CFR, face gesturi interesante. Unul dintre ele, oarecum neexplicabil pentru oamenii de rand, este cooptarea in conducere a lui Toma Rus, chestor de politie (in rezerva), fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj, care a fost numit recent director de securitate al clubului, postura din care decide tot ce misca la CFR. Mai mult, Toma Rus sapa la temelia lui Iuliu Muresan ca sa ii ia locul, ba chiar l-ar vrea plecat de tot acolo. Acuma ca el sau Nelutu Varga, e o alta discutie.

Dar nu despre asta am vrut sa va spunem. Ci despre altceva. Si anume ca Marius Bilasco este barfit de rauvoitori, de colegii lui chiar, ca joaca la pariuri. Si joaca nu la Sighetu Marmatiei, ci in China. De ce in China? Ca nu e urmaribil. Legaturile cu China ale lui Bilasco nu sunt putine, el fiind jucatorul echipei Tianjin. Acolo, Mariusica a vazut cat de mari fani ai pariurilor sunt chinezii. Si cat de multi bani se invart pe meciuri de cacat de pe alte continente. 

Asa ca s-a gandit si el sa faca cumva ca cineva, nu spunem inca cine, sa parieze in China o suma importanta pe meciul din 26 august 2017 dintre ACS Poli Timisoara - CFR Cluj, incheiat cu socrul de 4-3 pentru timisoreni. Nu numai ca era o surpriza sa pariezi pe Timisoara, dar era o surpriza sa pariezi si pe numarul mare de goluri sau pe scorul fix. Ei bine, cica s-au facut pe acest meci bani de bani. 

Toma Rus este unul dintre cei care a declansat scandalul Gazeta acum peste un deceniu. In acest dosar, pe langa jurnalistii trustului, a fost atras si Paszkany Arpad, fostul finantator al CFR, care insa a fost achitat de toate acuzatiile. Este cu atat mai surprinzatoare aceasta numire. 

Tot la capitolul barfe bune, se pare ca actualul finantator, un miliardar neamt, vrea sa se retraga de la club. Costa prea mult, il expune prea mult si sunt prea multe probleme cu el. 

Comentarii

Eu

19.09.2017 20:03

 E ceva greșeala , acest domn era uist suta la suta !Poate va face treaba aici !

nucu

20.09.2017 15:37

    BAGABONT BAIATU ! Muresan, l-a ajutat cand era in POLITIE ! 

Adauga comentariu