Titi Jeican, baiatul milionarului, a recunoscut public vineri seara ca trage pe nas cocaina! Insa Ziar de Cluj face acum o dezvaluire si mai si despre milionarul drogalau! Vedeti care!

Daca mai tineti minte, acum 2 ani si jumatate, publicam in Ziar de Cluj un articol care a facut deliciul protipendadei clujene. Il puteti reciti AICI.

Era vorba despre seara fatidica in care "Titi", adica Alin Constantin Jeican, baiatul milionarului Miron Constantin Jeican, fondator al Bancii Transilvania, i-a bagat in sperieti pe bogatii Clujului infiintand un grup de Whatsapp intitulat "DNA" pe care a inceput sa publice informatii ciudate continand acuzatii si presiuni, ba chiar si calomnii despre unii grei ai Clujului.

Titi Jeican se ocupa ca administrator de firmele unor milionari din Vest, bavarezul Hans Kilger si austriacul Rudolf Karner, care au bagat sume serioase acum cativa ani in comuna Recea Cristur, acolo unde a investit intr-o ferma de bizoni, apoi intr-un spatiu de vanatoare si agrement si, mai recent, intr-un complex de locuinte in municipiul Cluj-Napoca. Ce este curios e faptul ca, de la articolul de acum 2 ani si jumatate, Titi a ramas in continuare administrator la firmele detinute de cei doi, alea cu bizonii, dar si la firma de real estate.

 

 

La ferma de bizoni, se pot organiza si partide vanatoare. Aveti mai sus preturile...

 

"Titi" Jeican a avut mari probleme cu legea, tepuindu-si fostul loc de munca, a avut si inca are mari probleme cu bautura si drogurile, asa cum el insusi recunoaste in cel de-al doilea episod de whatsapp cu care a bombardat Clujul la finele acestei saptamani.

Intr-un mesaj lung si dezlanat, "Titi" Jeican se ciondaneste in public cu o anumita "Andreea", pretinsa iubita. In fapt, ne-am interesat, acea Andreea exista, a lucrat la firma unde e administrator Titi si, da, baiatul milionarului a facut "presiune" constanta asupra ei, desi recunoaste in mesaj ca nu a avut "niciun contact" sexual cu fata. Ca intr-o telenovela penibila cum numai pe Somes poate avea loc, Titi ii cere insa inapoi fetei toate posetele pe care i le-a dat drept cadou in ultimii ani, si ceasurile si toate micile cadouri. Sa citim asadar ce mesaj a copcialit Titi Jeican vineri seara la ora 22.49. Dupa ce radeti bine, la final, o sa analizam impreuna si motivele pentru care mie mi se pare extrem de grav ce informatii disemineaza acest holtei milionar prin oras, in timp ce organele de specialitate privesc inert confesiunile sale:

 

"Draga Andreea,

te rog sa imi restitui cele 2 posete cea albastra si cea roz de asemenea te rog ca ceasul pe care l-ai primit sa il restitui de asemenea ceasul dat fratelui tau trebuie sa il primesc inapoi imi asum toate cadourile facute tie cand eram intr-o relatie de amicitie si confidenta poseta neagra Louis Vuitton atunci cand tu mi-ai dat stiloul Cartier platit de Daniel din Frankfurt, cel care te sustine de ani de zile cu sume mari lunare in contul de la BT sub forma de imprumut, imi asum si poseta Chanel de la Viena pe care ti-am cumparat-o pt ca eram intr-o relatie speciala, toate restul cadourilor mai mari sau mai mici pe care le-am daruit de-a lungul timpului mi le asum insa nu pot accepta sa iti las niste lucruri foarte valoroase pe care le-am daruit fiind sedat la hotelul Marriott din Bucuresti unde tu ai dormit cu mine in acelasi pat si ai umblat la toate magazinele cu mine si ti-ai ales ce ai vrut, inclusiv o geanta Valentino din piele de crocodil cu initialele tale A.M. cu mare regret mi-am dat intr-un final seama ca esti doar o dama de companie instrumentalizata de oameni indoielnici pentru a te baga sub pielea oamenilor instariti pentru a obtine pentru tine si proxeneti care isi legitimeaza prin masonerii activitati ilicite avantaje materiale necuvenite si da, tot ce i-ai scris lui Toma si lui Hans este adevarat m-am drogat cu cocaina, pe care o procuram de la Iepure Cristian, ca imi plac femeile frumoase admit dar un lucru ai uitat sa mentionezi ca si tu ai participat la orgii sexuale, si te droghezi si te-ai drogat impreuna cu mine si ca doamna Camelia Imparateasa iti este pestoaica cred ca ai omis si intr-o privinta nu ai mintit, contact sexual eu nu am avut cu tine niciodata, astfel te asigur ca nu voi face demersuri legale impotriva ta ca esti DaMa de companie, dar te rog sa ma intelegi ca nu pot admite sa iti las lucruri de o valoare iesita din comun pe care le-am daruit fiind sedat si nu din libera mea vointa iti multumesc pentru intelegere".

Acum, daca mesajul fantelui Titi Jeican se rezuma doar la posete si ceasuri si alte reprosuri sexuale vizavi de pretinsa sa iubita, Andreea, nu ne interesa subiectul pentru acest ziar local. Cand insa un baiat de milionar trimite la mii de persoane din agenda sa de telefon confesiunea ca s-a drogat cu cocaina, indicand si persoana de la care cumpara, ne intereseaza foarte mult. Si nu pentru ca Andreea i-ar fi informat de acest lucru pe "Toma" care este fostul sef al BCCO Cluj, Toma Rus, si nici pe patronul "Hans", ca nu Toma Rus si Hans Kilger sunt responsabili de destinul lui Titi, ci faptul ca baiatul de milionar Titi Jeican este proprietarul urmatoarelor diplome:

 

Ultima dintre diplome este eliberata acum 11 zile! Si poarta antetul CENTRULUI INTERNATIONAL ANTIDROG! Pe diploma, sunt mentionate "meritele" lui Titi Jeican, cel care recunoaste ca se drogheaza cu cocaina, in care este aplaudata "colaborarea cu organele de politie in protejarea comunitatii fata de AMENINTAREA pe care o reprezinta drogurile".

 

Ati inteles, fratilor? Sa pui drogatul paznic la oi, cat de tari am ajuns in comunitatea clujeana?

 

Nu ne intereseaza daca Titi Jeican are nevoie de terapie psihiatrica, e treaba familiei sau a patronilor sai, dar ne intereseaza daca e normal ca un drogat care isi marturiseste pasiunea pentru coca in public sa aiba diploma de merit de la ditamai organismul antidrog care e CIA.

 

PS: O sursa foarte buna din "hailaiful" clujean spune ca "Andreea" nu e chiar usa de biserica:

 

"Titi e doar un idiot cu probleme mari la mansarda, obsedat sexual. Andreea e o "cardasha", face parte dintr-un grup de "tarantule" care prind fraieri disperati dupa carne si ii toaca de bani. Cred toate episoadele cu gentile si ceasurile, Titi e destul de prost sa fi pus botul la nurii Andreei, fata care nu e la primul milionar, s-a anturat ca sa zic asa numai cu baieti cu portofele pline.

 

"Tarantulele" astea fac lucruri inimaginabile pentru bani, continua sursa noastra: "Andreea e genul de fata care te face sa cheltui 10 000 de euro pe saptamana numai la restaurante".

 

Comentarii

Ion A.

09.12.2019 17:39

cum se face ca absolut toate beizadelele astea au moace de cocalari sau/si de porci?

Adauga comentariu