Tișe vrea să pună în practică proiectele contracandidaților

Primele declarații ale lui Alin Tișe după câștigarea unui nou mandat la conducerea Consiliului Județean fac referire la continuarea proiectelor din acest mandat și la dezvoltarea județului. Peste patru ani, clujenii vor putea trage linie, să vadă câte din promisiuni au fost duse la bun sfârșit. Acum, PNL are 51 de localități din județ, ceea ce înseamnă aproape 90% din populație.

„Legat de viitor, pot să vă asigur că aceste proiecte pe care le avem în derulare vor continua și sunt convins că vor continua cu o și mai mare forță. Așteptăm numărătoarea oficială și sunt convins că vom reuși să avem majoritate la Consiliul Județean ca să putem atinge 19 mandate. Prin aceasta vom putea, eu și colegii mei de la PNL, să continuăm aceste proiecte să le punem în practică. Preocuparea noastră va fi să lucrăm mult mai mult în următorul mandat ca să creăm și alt motor de dezvoltare în afară de Cluj-Napoca, adică Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Huedin și comunele arondate ca să putem spune la final de mandat că calitatea vieții a crescut și în județ nu doar în municipiu. Avem 51 de localități conduse de primari PNL, aproape 90% din populație are primari de la PNL”, a declarat Tișe, astăzi, în prima conferință de presă după alegeri.

El a mai precizat că va începe discuții cu contracandidații săi.

„Îmi doresc un dialog deschis cu toate partidele care intră în CJ. Voi avea discuții cu toți contracandidații mei pentru a pune în practică proiectele lor”, a precizat Tișe.

Adauga comentariu