Tișe despre șeful Gărzii de Mediu: "Un domn foarte vioi, ca să nu spun imbecil" - VIDEO

Comentarii

hater

08.11.2017 19:41

Totuși asta e limbaj de președinte de CJ, fost senator și om "de baza" in PNL? Lui Paunel toți cei nu-i cânta-n struna, fie ca sunt jurnaliști sau angajați ai altor instituții (publice sau private) sunt "imbecili", "proxeneți", "nemernici". Sa-i dea Boc medicamentele și sa-l trimită la un stagiu la munte, poate își revine și realizează ca nu e la crâșma.

Elf

08.11.2017 23:12

Tise a înțeles ca alegerile sunt câștigate de cel care da ultimul berea.Stadionul nu l-a ajutat sa câștige alegerile pentru ca l-a terminat prea repede așa ca va duce CMID pana in ultima luna de mandat si așa se va lauda cu rezolvarea celei mai mari probleme din judet, gunoiul.Dar cine nai crede in Tise?! Si prosper om de afaceri si președinte de CJ.

Enea

09.11.2017 14:51

Trebuie lamurita chestiunea cu starea de urgenta. Daca o declari nu mai trebuie sa respecti legea achizitiilor publice. Adicā Paunel si Mareana au tras un tun imens cu CMID. Bani europeni pierduti, lucrarea nu e gata, poluare cat Hindia. Si si ne-ar mai da un tun si la remedierea situatiei cauzate de primul tun. Mo, sa ne pupati in cur, amandoi!!!!

Adauga comentariu