Tișe despre șeful Gărzii de Mediu: "Un domn foarte vioi, ca să nu spun imbecil" - VIDEO

După ce a aflat că Garda de Mediu Cluj a făcut plângere penală împotriva Consiliului Județean, președintele Alin Tișe reacționează. Și are tolba plină de insulte și acuzații.

"Un domn foarte vioi, ca sa nu spun imbecil, îmi cer scuze, noul șef de la Garda de Mediu, a declarat, dacă informația e corecta, că, de fapt, merge din nou să amendeze Consilul Județean, ca doar CJ încălca legea. El, de-abia pus director!" a spus Alin Tișe azi, vizibil indignat. 

Revolta lui vine dupa ce comisarul șef al Gărzii de Mediu Cluj a declarat că institutia pe care o conduce i-a sesizat pe procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca in ce priveste povestea de la Pata Rat. Ioan Burj, a declarat că: "Am făcut o sesizare penală care își urmează cursul și săptămâna asta demaram un control la depozitul de la Pata Rât și o să-l finalizam probabil săptămâna viitoare."

Dar Ioan Burj nu este singurul șef de instituție publică luat în colimator de Alin Tișe. Șeful Consiliului Județean Cluj a găsit acum și explicatia vizitei pe care a făcut-o în Cluj ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. ȚAm înțeles acum de ce a venit ministra: să îl schimbe pe șeful vechi și să îl pună pe unul nou care nu știm cine este. Și a declarat că CJ încălca legea și că el ia măsuri, uitând că în comitetul pentru situații de urgența el a votat împotriva stării cerute de noi", a mai spus Alin Tișe. Grațiela Gavrilescu a fost în vizită de lucru la Pata Rât în 2 octombrie, când a cerut demisia fostului șef al Gărzii de Mediu Cluj, Marius Triță. 

 

 

Comentarii

hater

08.11.2017 19:41

Totuși asta e limbaj de președinte de CJ, fost senator și om "de baza" in PNL? Lui Paunel toți cei nu-i cânta-n struna, fie ca sunt jurnaliști sau angajați ai altor instituții (publice sau private) sunt "imbecili", "proxeneți", "nemernici". Sa-i dea Boc medicamentele și sa-l trimită la un stagiu la munte, poate își revine și realizează ca nu e la crâșma.

Elf

08.11.2017 23:12

Tise a înțeles ca alegerile sunt câștigate de cel care da ultimul berea.Stadionul nu l-a ajutat sa câștige alegerile pentru ca l-a terminat prea repede așa ca va duce CMID pana in ultima luna de mandat si așa se va lauda cu rezolvarea celei mai mari probleme din judet, gunoiul.Dar cine nai crede in Tise?! Si prosper om de afaceri si președinte de CJ.

Enea

09.11.2017 14:51

Trebuie lamurita chestiunea cu starea de urgenta. Daca o declari nu mai trebuie sa respecti legea achizitiilor publice. Adicā Paunel si Mareana au tras un tun imens cu CMID. Bani europeni pierduti, lucrarea nu e gata, poluare cat Hindia. Si si ne-ar mai da un tun si la remedierea situatiei cauzate de primul tun. Mo, sa ne pupati in cur, amandoi!!!!

Adauga comentariu