Tiriplicii Bogdan Cantor si Costel Raduta au distrus relatia cu restaurantul Boierul din cauza datoriilor enorme. Juniorii U Cluj, in pericol sa nu mai aiba unde manca

Daca e ceva suparator, chiar foarte suparator la actuala conducere a Universitatii Cluj, compusa din papagalii Constantin Raduta si Bogdan Cantor, este incredibila lor nesimtire de a minti, de a aburi opinia publica.

Acum o saptamana, ca o reactie la un articol de al meu, dar si la un articol din Pro Sport, in care demonstram ca clubul este inglodat in datorii si s-a imprumutat de la Gabriel Giurgiu cu 50.000 euro, conducerea Universitatii a gasit de cuviinta sa infirme zvonurile, mintind cu nerusinare ca clubul nu are niciun fel de datorii, niciun fel de probleme financiare, ba, din contra, este stabil din acest punct de vedere.

Ei bine, astazi va voi demonstra nu numai ca nu am mintit, dar voi aduce si o dovada in acest sens. Peste tot in presa, nesimtitii de Cantor si Raduta clameaza ca vor investi in juniorii U Cluj, ca ei sunt adevarata avere a Clujului, cand colo, juniorii U Cluj sunt in pericol sa fie alungati de la masa, de la restaurantul Boierul. Si pe buna dreptate deoarece conducerea Universitatii datoreaza catre firma care opereaza restaurantul Boierul o suma insemnata de bani, nu mai putin de 150.000 lei.

L-am gasit pe administratorul restaurantului Boierul, domnul Vasile Harangus, care ne-a confirmat furios toate informatiile:

„Da, domnul Alexa, este adevarat, s-au strans peste 150.000 lei datorii, iar eu sunt un restaurant mic. Pentru mine, sumele astea conteaza foarte mult, dar cel mai tare ma supara nesimtirea conducatorilor. Acum cateva zile, am fost convocat la biroul lor, contabila, de catre domnul Cantor si Raduta. Culmea, tot ei erau suparati de ce am indraznit sa ma adresez unui executor judecatoresc si de ce i-am notificat sa achite in 15 zile suma. Atentie, discutam aici de datorii aproape istorice. Eu credeam ca ma cheama la o negociere, ei m-au chemat in fapt sa ma certe. Le-am spus ca lucrurile nu pot merge asa inainte fiindca am creditat si ajutat destul Universitatea, club pe care il iubesc, dar sunt aproape de faliment daca mai continua asta. Este si motivul pentru care voi actiona in judecata clubul”, a spus Harangus, patronul restaurantului Boierul.

Inca o dovada a nesimtirii lui Cantor si Raduta este faptul ca desi nu mai pot plati, nici nu l-au avizat pe patronul de la Boierul ca vor sa inchida contractul asa cum este prevazut si unde exista o clauza ca este nevoie de un preaviz de doua saptamani pentru a termina colaborarea.

Harangus a infirmat zvonul ca el i-ar fi dat afara pe copiii lui U Cluj:

“Nu e adevarat, chiar si astazi le-am pregatit 94 de sandwich-uri. Mi-e mila de ei, aveau deplasare la Timisoara. Ei nu au nicio vina pentru nesimtirea altora”, a incheiat Harangus.

Practic, de saptamana viitoare, juniorii lui U Cluj nu vor mai avea unde sa manance din cauza datoriilor clubului.

Ultimul gest de nesimtire al fanfaronilor Costel Raduta si Bogdan Cantor este ca s-au laudat pe site-ul clubului Universitatea ca U Cluj a facut rost de un nou sponsor, ceea ce este o semiteapa.

Practic, a fost anuntat un nou sponsor la club si anume compania Socar, un mic lant de benzinarii din Romania. Tambalaul facut de Raduta si Cantor era de parca ar fi adus ca sponsor OMV sau MOL Romania, lasand sa se inteleaga ca este vorba de o suma importanta de bani. Va spunem noi ca e apa de ploaie. Contractul de sponsorizare are valoarea de numai 5.000 euro pe an.

Triste vremuri a ajuns Universitatea daca au ajuns unii sa fure pana si de la gura juniorilor Universitatii! 

Adauga comentariu