ȚINUTE PENTRU MĂRIMILE MARI, BRANDURI ROMÂNEȘTI, REDUCERI LA HAINELE DE GALĂ ȘI PALTOANE - TOATE LA PER BELLE DONNE, CENTRAL

Ținutele elegante nu mai sunt apanajul mărimilor mici, deoarece Per Belle Donne vine cu mărimi pentru orice siluetă, spre bucuria doamnelor. Toamna aceasta vine cu reduceri mari la ținutele de gală, la paltoane, pardesie și geci groase, dar și cu produse românești din lână, in sau bumbac ecologic.

Reporter: Toamna a venit, cu noi trenduri în materie de vestimentație. Suntem la etajul unu al magazinului Central, la Per Belle Donne. Alături de noi este reprezentanta magazinului, Carina Wagner. Cu ce noutăți ne surprindeți în această toamnă?

Carina Wagner, reprezentanta magazinului PER BELLE DONNE: Aș dori să vorbesc puțin despre numele magazinului, înainte de toate. Izul acesta mediteraneean vine din centrul modei, denumirea magazinului vine de la un pictor francez, care pictează femei fără chip, deoarece el considera că o femeie nu are nevoie de un chip anume ca să fie frumoasă, ea este frumoasă prin simplul fapt că s-a născut femeie. Așadar brandul Per Belle Donne este dedicat tuturor femeilor care, când îmbracă o haină din magazinul nostru, se simt frumoase, așa cum toate dorim să ne simțim. În toamna aceasta avem foarte multe promoții, ele uneori se sechimbă, de aceea încurajăm pe toată lumea să vină și să întrebe despre promoțiile pe care le avem. Tot anul acesta am traversat o perioadă grea, în special pentru oamenii pe care doreau să aibă o nuntă, un eveniment special, așadar avem acum o promoție la hainele de gala, dar totodata avem promoții foarte mari și la paltoane și la geci. Magazinul nostru încearcă să combine utilul cu plăcutul, combinăm calitatea cu un preț bun. Cu siguranță, o calitate foarte bună nu vine tot timpul cu un preț exagerat de mic, asta este de înțeles, dar încercăm să ne ajutăm clienții să își găsească ceea ce doresc, la noi, la Per Belle Donne. Vreau să subliniez că avem niște furnizori români. Chiar doresc să promovez ideea aceasta, cu atât mai mult în perioada aceasta grea ar trebui să ne ajutăm între noi, promovând brandurile românești. Și avem o combinație de materiale foarte bune, acum pe perioada rece avem combinații de lână, bumbac, bumbac ecologic, iar pe peroada verii veți găsi la noi materiale ușoare, lejere, un in de foarte bună calitate.

Reporter: într-adevăr, trendul ultimilor ani este orientarea înspre producătorii din țara noastră, cu atât mai mult cu cât produsele românești sunt considerate de o calitate tot mai bună și clienții au început să se îndepărteze încet, încet, de marfa adusă din China sau din Turcia, preferând producătorii autohtoni.

Carina Wagner, reprezentanta magazinului PER BELLE DONNE: Așa este, iar în străinătate, toți se promovează foarte bine, iar noi am importat mulți ani tot ceea ce nu era produs în România. De ce să nu revenim la ceea ce știm să facem foarte bine? Iar la Per Belle Donne găsiți o nișă nu foarte ușor de găsit în alte magazine, deoarece foarte multe branduri vizează mărimile mici, în care cu toții am vrea să intrăm, dar nu tot timpul se poate acest lucru. Iar aici, frustrarea aceea că ai găsit o haină frumoasă, dar în care niciodată nu vei intra, la Per Belle Donne nu o vei trăi, deoarece ne orientăm atenția spre toate mărimile, începând de la 36, până la 52. Iar asta oferă un confort femeilor care nu sunt neapărat de un 36, inclusiv eu.

Reporter: Foarte multe dintre telespectatoarele noastre vor fi încântate să afle că nu trebuie să aibă dimensiuni de top model pentru a găsi o haină elegantă, o haină de calitate și în trend. Dacă nu te încadrezi în mărimile mici, S sau XS, nu înseamnă că nu poți să fi la modă.

Carina Wagner, reprezentanta magazinului PER BELLE DONNE: Absolut. Și chiar dacă alegi un palton sau o geacă, întotdeauna găsești o soluție de accesorizare a ținutei la noi în magazin, pentru că avem genți, eșarfe, coliere, umbrele.

Reporter: Dacă vorbim un pic despre buget, care ar fi un interval de preț pentru un pardesiu sau un palton de toamnă, de la un buget rezonabil, până la unul poate un pic mai consistent.

Carina Wagner, reprezentanta magazinului PER BELLE DONNE: Am putea să ne încadrăm între 150 de lei și 400, undeva în intervalul acesta. Bine-nțeles că atunci când dorim un produs de foarte bună calitate, poate vom plăti puțin mai mult, dar în orice caz mai puțin decât am plăti pentru alte branduri care sunt acum la modă pe piață, în România.

Reporter: Observ foarte multe croiuri clasice aici, care se potrivesc oricărei mărimi, dar sunt și atemporale, nu se demodează. Adică peste doi ani, nu-ți dai seama că a fost moda anului 2020.

Carina Wagner, reprezentanta magazinului PER BELLE DONNE: Eleganța, după părerea mea, constă într-o organizare într-un timp mai îndelungat a unor linii, în ceea ce privește ținuta. De exemplu, eu am 26 de ani și-mi găsesc haine pentru mine, de asemenea și mama mea, și soacra mea vin aici și-și găsesc aici ținute care să le bucure. Iar magazinul este foarte bine poziționat în inima Clujului, având două puncte de vânzare și suntem pe piață de peste 20 de ani. Aș vrea să subliniez  că suntem la etajul întâi al magazinului Central, pentru ca lumea să își aducă aminte de brandul foarte bine cunoscut Per Belle Donne, să-și amintească să urce la etajul unu, pentru că au ce să găsească, pentru orice buget și orice conformație.

Adauga comentariu