Tineri de succes. Luna Solai este Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru uleiurile presate la rece

Felicia Tulai, tanara antreprenoare care sta in spatele celui mai iubit brand din Transilvania, Luna Solai, a primit ieri calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru uleiurile presate la rece. Titlul i-a fost inmanat de Alteta Sa Regala Principesa Margareta, in numele Majestatii Sale Regele Mihai, in cadrul ceremoniei ce a avut loc la Palatul Peles din Sinaia.

Felicia Tulai este o tanara din clujeanca ce a decis, in 2011, sa renunte la o cariera intr-o multinationala si sa raspunda unei provocari. Pentru ca parintii ei au inceput sa faca ulei de floarea soarelui inca din 1998, in 2011 tanara a decis ca e momentul sa transforme pasiunea parintilor ei intr-o afacere de succes. Asa a aparut Luna Solai, o colectie de uleiuri presate la rece, sanatoase si stilate, bazate pe experienta si traditia in procesarea la rece a semintelor. Intr-un timp record a obtinut recunoasterea internationala – in 2014 uleiul a fost testat si evaluat de iTQi- Institutul de Calitate si Gust de la Bruxelles, unde a obtinut premiul Superior Taste Award, o recunoastere internationala unica ce se bazeaza pe testarea in orb efectuata de catre bucatari si somelieri, experti in gust, calitate, cu stele Michelin si leaderi de opinie din 15 state.

Calitatea deosebita a produselor i-a adus brandului Luna Solai si titlul de Cel mai iubit brand din Transilvania. Mai mult, ieri Felicia Tulai a dovedit ca ambitia si munca sustinuta sunt ingredientele care stau in spatele unei afaceri de succes. Mai precis, visul tinerei antreprenoare a devenit realitate, iar munca de mai bine de 15 ani a familiei Tulai a fost recunoscuta de Casa Regala a Romaniei.

Potrivit informatiilor prezentate pe site-ul Familiei Regale, Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

De mai bine de un an calitatea uleiurilor de la Luna, Luna Solai este testata si apreciata de Familia Regala a Romaniei. Ieri, in cadrul ceremoniei care a avut loc la Palatul Peles, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare, ne-a inmanat titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru o perioada de 3 ani, pentru uleiurile presate la rece Luna Solai”, explica Felicia Tulai.

 

Un vis devenit realitate

Alaturi de parintii ei, Felicia Tulai produce uleiuri presate la rece, de floarea-soarelui, de rapita, de nuca, de in, de canepa si de dovleac. Produsele Luna Solai au ajuns deja in Paris, Londra, Germania si Polonia si pare ca nimic nu sta in calea tinerei antreprenoare.

„Visul nostru de a deveni Furnizori ai Casei Regale s-a conturat inca din 2012, cand ne-am propus sa cream produse de foarte buna calitate produse care sa reprezinte Romania cu fruntea sus, sa poata intra intr-o competitie calitativa indiferent de importanta ei. Standardul si valorile impuse de Casa Regala, sunt si reprezinta pentru noi cel mai inalt nivel”, marturiseste Felicia Tulai.

Sursa foto: Facebook Luna Solai

 

Comentarii

Ionel

20.12.2014 23:45

Felcitari! 

PARAU DANIEL

30.12.2014 15:19

Felicitari!Mai auzim si vedem si lucruri bune.

Adauga comentariu