În timp ce vorbea brașoave despre Cluj, viceprimarul Tarcea a încurcat Parcul Feroviarilor cu Parcul Farmec

Prezent la un fel de emisiune interneto-radiofonică, după modelul primarului Boc, vicele Tarcea a încurcat parcurile din municipiul la a cărui păstorire participă. Parcul despre a cărui modernizare vorbea Tarcea era când Farmec, când Feroviarilor, când iarăși Farmec, o confuzie de înțeles atunci când vorbești brașoave despre Cluj:

„Parcul Farmec este, de asemenea, un parc la care am avut licitație, am avut 5 oferte, avem și o contestație, una am câștigat-o, mai este încă o contestație; urmează în perioada următoare, după ce se analizează la CNSC, să putem încheia contractul pentru lucrările de execuție, pentru că acolo avem deja autorizația de construire, deci estimarea este că, în acest an putem să începem lucrările pentru construcția și reconstrucția Parcului Far... Parcului Feroviarilor, discutăm despre o suprafață de 5,3 hectare.

De asemenea, dacă mergem în Parcul Farmec, și acolo o suprafață de aproximativ 5000 de mp, este în faza de licitație, asfel încât să putem amenaja și Parcul Farmec, de asemenea, un parc, care este în cartierul Mărăști. Este al Primăriei, are și Farmec altă opțiune, acolo unde trebuie să-și amenajeze pe un contract și și-au îndeplinit până în acest moment atribuțiile și cei de la Farmec.”

Dacă Parcul Feroviarilor chiar necesită o reabilitare de la temelie, modernizarea Parcului Farmec, actualmente plin de farmec, reprezintă o risipă de bani publici. Chiar dacă sunt situate în același cartier, cele două parcuri nu au nimic altceva în comun, decât faptul că reprezintă bune subiecte electorale.

Citiți și:

Al doilea ca mărime din Cluj-Napoca, Parcul Feroviarilor e primul de la coadă ca amenajări

FOTO - Ce a rămas astăzi în Parcul Feroviarilor, după curățenia de ieri, trâmbițată pe Facebook de viceprimarul Tarcea

Primăria insistă să modernizeze Parcul Farmec, deși parcul este în prezent plin de farmec

Adauga comentariu