În timp ce Primăria modernizează Mărăștiul din proiecte și din vorbe, pasajul de pe Fabricii se dizolvă din cauza infiltrațiilor

În timp ce Primăria orașului ”smart” modernizează Mărăștiul din proiecte și din vorbe, promițând noi parkinguri, parcuri extinse, plantări masive de copaci, piste de biciclete, mobilier urban modern și alte asemenea fonfleuri electorale, pasajul de pe strada Fabricii, din același cartier, se dizolvă din cauza infiltrațiilor care îi mănâncă tencuiala și fierul din beton.

Asta, în ciuda faptului că acest pasaj  a fost reabilitat relativ recent (în urmă cu 3 ani) de către RADP, o regie din subordinea municipalității.

Recepția la terminarea lucrărilor s-a realizat în luna mai 2018 (08.05.2018), iar recepția finală a fost efectuată în luna august 2020 (18.08.2020). Lucrările au avut garanție 2 ani, începând cu data efectuării recepției la terminarea lucrarilor,  până la data efectuării recepției finale. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 1.309.479,80 lei (fara TVA), sume achitate din bugetul Municipiului Cluj-Napoca.

Rezultatul? În 2021, prin pereții pasajului „modernizat” curge apa ca în peșteră:

Vă imaginați cum ar putea ajunge subteranul metroului clujean imaginar, dacă pasajele supraterane sunt infiltrate de apă într-un asemenea hal?

Adauga comentariu