TIFF incepe cu doua gale de deschidere

Din cauza vremii nefavorabile, gala de deschidere a Festivalului International de Film Transilvania nu va mai avea loc in Piata Unirii, asa cum era programat. Evenimentul a fost mutat la aceeasi ora, 20.45, la Casa de Cultura a Studentilor, pentru invitati si posesorii de badge-uri si acreditari. Cei care au bilete, vor avea gala de deschidere la Cinema Florin Piersic, de la 22.30.

Organizatorii festivalului au anuntat ca gala de deschidere TIFF 2014, programata in Piata Unirii Open Air, va fi mutata in doua dintre cinematografele festivalului, pentru a acoperi toate cererile. Cele doua gale vor avea loc la intervale mici una de cealalta si vor avea program identic. 

Astfel, pentru invitati, posesorii de badge-uri si de acreditari, Gala de deschidere se desfasoara la Casa de Cultura a Studentilor, de la 20.45. Filmul Philomena va fi proiectat de la 21.45, urmand ca filmul programat initial, "Impuscaturi in sezonul ploios", sa fie difuzat de la 23.30.

Pentru cei care si-au cumparat bilete, gala va avea loc la Cinema Florin Piersic, de la 22.30, urmata de proiectia peliculei Philomena.Filmul programat initial, "Scut de paie", va fi proiectat in alta zi.

Pregatirile pentru cea de-a 13-a editie a TIFF sunt pe ultima suta de metri in Piata Unirii, chiar daca aici nu va mai avea loc evenimentul de deschidere. Au fost amplasate corturile pentru invitati si conferinte, intalniri si dezbateri. Cinefilii au la dispozitie si biciclete, pe care le pot imprumuta pe baza cartii de identitate, pentru a se deplasa de la un cinematograf la altul. Acestea pot fi inchiriate din Piata Unirii.

Pana pe 8 iunie, spectatorii au de ales intre 217 filme din 55 de tari, concerte, expozitii, masterclass-uri, dezbateri si petreceri.

 

Comentarii

ush

30.05.2014 22:41

asteptam cu interes pozele lui bildea de la eveniment...

Adauga comentariu