Terasele din incinta Bazei Sportive Gheorgheni, propuse spre închiriere prin licitație publică: Prețul minim variază între 4.800 și 5.600 lei/lună

Spațiile comerciale/terasele publice din incinta Bazei Sportive Gheorgheni, împărțite în trei loturi distincte, sunt licitate de administrația locală spre închiriere pentru o perioadă de 5 ani de zile. Pretul minim solicitat pentru inchiriere variază în funcție de lot: 5.637 lei/luna - Lot 1; 5.274 lei/luna- Lot 2 și 4.847 lei/luna - Lot 3.

„Se aprobă închirierea prin licitație publică a spațiilor comerciale cu terasele de alimentație publică aferente, reprezentând Lotul I, Lotul II și Lotul III, amplasate în incinta Complexului de Agrement – Baza Sportivă Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca”, se arată în proiectul de hotărâre ce urmează să fie aprobat de Consiliul local. 

Durata închirierii este de 5 ani fără posbilitate de prelungire. 

Prețul minim al închirierii este de 5.637,08 lei/lună – Lotul I - din care 13,75% reprezintă chiria pentru spațiul comercial, diferentța de 86,25% reprezentând terasa de alimentație publică. 

Lotul II – 5.272,44 lei/lună -  din care 14,7% reprezintă chiria pentru spațiul comercial, diferența de 85,3% reprezentând terasa de alimentație publică. 

Lotul III – 4.847,05 lei/lună – din care 16% reprezintă chiria pentru spațiul comercial, diferența de 84% reprezentând terasa de alimentație publică. 

Baza Sportivă Gheorgheni cuprinde terenuri de sport și locuri de joacă pentru copii, în incinta acesteia fiind cuprinse și patru spații comerciale cu terase, destinate alimentației publice. 

Cel de-al patrulea spațiu comercial – reprezentând Lot 4 – a fost deja închiriat către SC MST Bubble Concept SRL din aprilie 2020 și până în mai 2023. 

 

Adauga comentariu