Teparul care minte clujenii ca le izoleaza blocul

Comentarii

pavaluta razvan

10.11.2014 22:52
LA PUSCARIE CU EL!!!!!!!!! Sunt foarte multi oameni inselati de acest nemernic ( si nu numai cu izolatiile) avand in vedere si cate dosare are pe rol ( delapidare, executare silita, obligatia de a face .....) dar pacat ca inca oamenii se tem in anul 2014 sa faca plangeri penale sau sa apara prin presa!!!!!!! NU VA LASATI OAMENI BUNI CA SUNT BANII VOSTRII IN JOC!!! 

pavaluta razvan

10.11.2014 22:57

LA PUSCARIE CU EL!!!! Sunt foarte multi oameni inselati de acest nemernic si nu numai din izolatii termice, avand in vedere cate dosare are pe rol ( delapidare, executare silita, obligatia de a face,etc). Pacat ca in anul 2014 inca sunt foarte multi oameni ''comozi'' care nu fac plangeri penale si lasa asemenea oameni sa se imbogateasca pe spatele lor. Nu va lasati oameni buni !!!!!!!!!! 

Achim Benone

11.11.2014 12:03

Acelasi lucru l-am trait si eu impreuna cu alti locatari din Cluj si cand am mers la Politie ni s-a zis sa mergem la Tribunal sa-l dam in judecata ca o sa castigam . Aveau dreptate politistii ca o sa castigam dar ne alegeam cu inca o paguba in plus deoarece noi trebuia sa platim un avocat si era o cheltuiala in plus pe care nu aveam de unde sa o recuperam deoarece GUNOIUL nu avea nimic pe numele lui 

Paul Baciu

12.11.2014 13:28

Stati linistiti, ca nu e singurul domeniu in care activeaza....se mai ocupa si de "inmatricularea" autovehicolelor, in cardasie cu tatal sau, si tot la fel procedeaza, adica ia banii si dispare. Nu va mai lasati inselati de familia aceasta de rahat, numita Calinescu...Eu personal am "muscat-o" cu peste 3.000 Ron, si un alt domn cu peste 7.000 Ron...Dar sa doarma el linistit, cat mai poate, ca pe mine nu ma intereseaza care sunt costurile cu avocatii, atata timp cat ajung unde le e locul !!! Drept urmare, tocmai ce le-am deschis 3 dosare penale (toate trei), pentru inselaciune, abuz de incredere si evaziune fiscala. S-al vad acum cum o mai scoate la capat !!!

Adauga comentariu