TEORIA LUI MUC ŞI SFÂRC: Expertul UBB în sănătate publică, Răzvan Cherecheş, dă vestea bună a mucilor care ne apără de forma severă a infecţiei cu COVID-19

„Vești bune - în caz de infecție COVID-19, cei care poartă constant mască în spațiile publice par să aibă simptome mai ușoare decât cei care nu poartă mască. Mecanismul se pare că este creșterea cantității de mucus protectiv din căile respiratorii, datorită temperaturii ușor mai ridicate a aerului inspirat (datorită purtării măștii). Purtarea măștii ne protejează de infecția COVID-19 și, în cazul în care suntem infectați, ne protejează de simptome mai severe”, a scris Răzvan Cherecheș, pe rețelele de socializare.

Nu contest. Depun mărturie că-s tot un muc în nări de când port mască. Başca am dezvoltat o rinită, că era supra ofertă.

Prin urmare, mucii împiedică dezvoltarea de forme grave a bolii în caz de infectare cu SARS-COV-2... Adică masca face cam ceea ce face şi vaccinul cu anticorpii pe care-i dezvoltă. Prin urmare, România produce, practic, un fel de vaccin: MUCIN.

Şi nici măcar nu trebuie programare pentru vaccinare. Şi nici centre noi de vaccinare. Şi nici plata personalului. Cu muci se tratează tot românul. Masca care produce muci este contribuţia României la lupta globală împotriva Pandemiei.

Adauga comentariu