Ţenter, înainte de meciul cu Steaua: „Va fi un joc foarte dificil, nu au pierdut de patru meciuri”. Câte bilete s-au vândut până acum

Antrenorul echipei de baschet masculin U BT Cluj, Marcel Ţenter crede că formaţia sa va avea o înfruntare dificilă sâmbătă, de la ora 17, la Sala Polivalentă, cu Steaua Bucureştiu, deşi clujenii s-au impus în ultimele două confruntări.

„Trebuie să uităm acest lucru (ultimele două victorii, n.red.), trebuie să o luăm de la zero, este o echipă care s-a reformat de atunci. Problemele vor fi cu totul diferite, luăm foarte în serios acest meci, suntem conştienţi că trebuie să ne întrebuinţăm la maxim, atât fizic, cât şi din punct de vedere al chimiei jocului, ca să câştigăm”, a declarat Marcel Ţenter joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul crede că echipa clujeană îşi poate adjudeca totuşi victoria, conform CJSport.ro.: „Vom înfrunta o echipă care a nu a pierdut de patru meciuri, vin cu moralul ridicat, va fi un meci extrem de dificil, dar credem că putem obţine cu ajutorul publicului o victorie, dar trebuie să ne punem în valoare toate resursele noastre”.

Referitor la noul transfer al echipei, Adrian Guţoaia, Ţenter a menţionat că prezenţa acestuia va fi foarte utilă, în condiţiile în care Kuti, care evoluează pe acelaşşi post, s-a accidentat de 2-3 ori pe parcursul sezonului.

„Va fi un meci foarte fizic”

Coordonatorul de joc al lui U BT Cluj, Filip Adamovic, se aşteaptă la o confruntare cu un accent ridicat pe forţa fizică: „Va fi un meci foarte fizic, Steaua cred că este cea mai solidă echipă din acest punct de vedere”, a transmis el.

Baschetbalistul a subliniat că formaţia sa îşi doreşte cât mai multe victorii în această fază a sezonului încât să intre în play-off de pe poziţia 1.

Circa 1.000 de bilete vândute

Vânzarea biletelor cu preponderenţă on-line pentru ultimele evenimente sportive de amploare din Cluj, meciul Fed Cup România – Cehia şi partida de baschet feminin România-Turcia a antrenat publicul clujean.

Dacă până recent la meciurile U BT Cluj tichetele se cumpărau cu preponderenţă la casele de bilete, până joi la prânz aproximativ 1.000 de bilete au fost deja vândute online, pe biletmaster.ro. Clubul sportiv a scos la vânzare circa 4.500 de bilete, restul locurilor fiind destinate juniorilor de la cluburile sportive şi instituţiilor cu care acesta are parteneriate. Capacitatea sălii este de circa 7.200 de locuri.

Amintim, precedenta confruntare de la Sala Polivalentă dintre U BT Cluj şi Steaua Bucureşti, la care au asistat aproximativ 5.300 de spectatori, a stabilit recordul de audienţă la un meci din Liga Naţională de Baschet Masculin.

La casele de bilete, de vineri

Biletele pentru meciul cu Steaua se pun în vânzare la casa de bilete a Sălii Polivalente începând de vineri, 26 februarie, după următorul program:

  • Vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 – 18.00

Preţul unui bilet este de 10 lei. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Meciul U-Banca Trasnilvania – Steaua CSM Eximbank Bucuresti se dispută în Sala Polivalentă sâmbătă, 27 februarie, de la ora 17.00.

Adauga comentariu