Telescaunul de la Buscat, un pericol permanent

Nu e pentru prima data cand telescaunul de la partia Buscat, din comuna Baisoara, se blocheaza. Impatimitii de zapada spun ca acest lucru e atat de frecvent incat a devenit deja o normalitate.

O normlitate in care, in prima zi a anului, o tanara de doar 25 de ani, dupa zeci de minute in care a stat suspendata in telescaun, a decis sa sara de la patru metri inaltime, fiind cuprinsa de panica. Acum are leziuni la coloana si nu se stie daca va mai putea schia vreodata. Ce au avut de spus reprezentantii partiei despre aceasta drama? Ne cerem scuze. 

Comentarii

Grigore

04.01.2015 18:23

Prostia se plateste.Sunt numere de telefon pe care poti apela in caz de urgenta.Conducerea de la Buscat ar trebui sa faca mai mult decat sa isi ceara scuze, din punctul meu de vedere trebuie inchisa daca se intampla asa des defectiunile.

Ana dragoi

04.01.2015 22:30

Domnișoara daca te doare coloana exista remediu in loc.floresti pe str.florilor nr.193A in  luna Ianuarie avem o Promoție specială  100 RON pentru toată luna,cite o ședința de termomasaj pe zi. Așteptăm  si alți doritori. Merita încercat nu veți regreta ceva fantastic. 

Adauga comentariu