Teatrul Național Cluj a suspendat cele 8 spectacole programate până în 22 martie

Teatrul Național Cluj-Napoca a decis suspendarea celor 8 spectacole programate până în 22 martie, pentru celelalte 4 spectacole din intervalul 24 – 31 martie, fiind suspendată vânzarea biletelor.

Spectacolele suspendate s-ar fi desfășurat atât în Sala Mare a TNC, care are o capacitate de 928 de locuri, cât și în Studio „Euphorion”, sala mică, cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri.

Și evenimentul „Ziua Porților Deschise”, care ar trebui să aibă loc în 27 martie, este pus sub semnul întrebării.

„Având în vedere recomandările oficiale în privinţa măsurilor de prevenţie în contextul răspândirii virusului COVID-19, pentru siguranţa spectatorilor noștri şi a personalului instituţiei noastre, Teatrul Național din Cluj-Napoca suspendă spectacolele programate în perioada 11-22 martie 2020.

Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele programate în acest interval pot să le returneze la Agenția de bilete a Teatrului Național sau printr-un e-mail trimis la adresa biletmaster@eventim.ro, în funcție de metoda prin care acestea au fost achiziționate, până cel târziu în data de 31 martie 2020.

Spectacolele programate după data de 22 martie rămân indisponibile pentru vânzare, până la evaluarea riscurilor şi a condiţiilor de organizare a evenimentelor de către Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj”, au transmis reprezentanții Teatrului Național Cluj.

_________________________________________

Update

La 3 ore distanță de la primul comunicat, oficialii Teatrului Național Cluj au revenit cu o nouă decizie - toate spectacolele din luna martie sunt suspendate:

„În urma celor mai recente informații furnizate de Departamentul pentru Situații de Urgență, Teatrul Național din Cluj-Napoca anunță suspendarea tuturor spectacolelor și evenimentelor programate să aibă loc în luna martie 2020.

Spectatorii care au cumpărat bilete la spectacolele lunii martie pot să le returneze la Agenția de bilete a Teatrului Național (din incinta Cinematografului Victoria) sau printr-un e-mail trimis la adresa biletmaster@eventim.ro, în funcție de metoda prin care acestea au fost achiziționate, până cel mai târziu în data de 31 martie.

 În perioada 12-31 martie a.c., Agenția de bilete va funcționa în incinta Cinematografului Victoria, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-15:00.”

Adauga comentariu