Teatru pentru Robi – campanie umanitara pentru “eroul Clujului”

Asociatia Art Vobis va sustine un spectacol de teatru sambata cu scopul de a strange donatii pentru Robert Lukacs, tanarul pentru care s-a mobilizat intreaga tara.

“In urma derularii campaniei "Cumpara un bradut de la Robi!” si animati puternic cu dorinta de a-l ajuta pe Robi, asociatia Art Vobis va sustine, cu scop caritabil, in data de 30 Ianuarie 2016, ora 20:00, str. Str.Dobrogeanu Gherea nr. 17 (Sindicatul Libertatea Cai Ferate Cluj ) spectacolul „Nabadai din dragoste”. Accesul la acest spectacol se va face pe baza de donatii, in limita locurilor disponibile, urmand ca banii stransi in urma evenimentului sa fie folositi in scopul ajutorarii lui Robi! Va asteptam in numar cat mai mare, pentru a-l ajuta si aplauda pe Robi! Robi a confirmat ca vine la spectacol! Hadeti sa umplem sala pentru Robi! Merita!”, au spus organizatorii.

"Nabadai din dragoste", in regia lui Alin Zoldi, e o comedie romantica, o poveste conjugala surprinsa de la prima intalnire pana la instalarea rutinei si a obisnuintei banale de zi cu zi. Din distributie fac parte Alina Andrisoi si Dragos Popa.

 

Adauga comentariu