Taximetriștii clujeni amendați de Poliția Locală Florești. După atacul din mediul virtual, PL “vânează” parcările de la VIVO

Comentarii

Un Clujean

25.07.2018 10:54

Politia Locala si-a bagat intotdeauina nasul unde nu ii fierbe oala,fara a avea dreptul sa  sanctioneze taximetristii !!! In parcare la VIVO ce lege a incalcat pentru a fi sanctionati ? Inventeaza ei ceva ca sa se scoata ! Dl. A.S.P. (in rezerva) Muresan Marinel spuneti-le unde se pot da amenzi si unde nu ca astia is in afara legislatiei ! 

luca

25.07.2018 23:09

pot sta in parcare la vivo, ca orice alti clienti, insa nu pot stationa in stand la vivo, decat cei din floresti, la fel cum taximetristii din floresti pot sa duca clientii in cluj, insa nu au voie sa stationeze pe raza municipiului. E ilegal daca politia locala din floresti i-au amendat pe taximetristii clujeni pentru simplu motiv ca au dus clienti la Vivo, pai pot sa-i duca in orice localitate doresc clientii. Din articol reiese ca taximetristii, aliati cu politia locala, dau "capace" celuilalt tandem, din localitatea vecina. 

Bodea

25.07.2018 11:53

Dar legea mai spune ca un dispecerat daca colaboreaza cu taximetre cu autorizatie din alt oras/localitate,atunci dispeceratul respectiv se inchide,atentie SE INCHIDE nu se suspenda.
Exista un asemenea dispecerat in orasul de Cluj,dexi primaria este rugata sa aplice legea IMEDIAT si neconditionat,de aceea sunt platiti din banii contribuabililor,dar daca nu sunt in stare sau nu vor sa o aplice de ani de zile,existand un refuz clar de aplicare,atunci sa fie demisa toata conducerea incompetenta si corupta

Un Clujean

26.07.2018 06:58

 @-Bodea-:-Daca o stiti si cunoasteti legea in cauza care reglementeaza acest lucru de ce nu o mentionati ca sa stie orice cetatean al judetului Cluj ? Daca cunosteati legea s-au ce o fi ea o spunea-ti,dar nici dvs. nu cunoasteti acest lucru si va aflati doar in treaba sa vorbiti numai asa de dragul de a nu tacea.Documentati-va dl.Bodea inainte de a scoate o prostie din gura.

Bodea

26.07.2018 10:22

@clujean
Cautati in legea 38,legea taximetriei,acolo gasiti tototot

Adauga comentariu