Taxele și impozitele locale se plătesc din 8 ianuarie. Cetățenii pot achita și online

Primăria Cluj-Napoca anunță că taxele și impozitele locale se pot plăti începând de luni, 8 ianuarie, la sediul din Piața Unirii nr.1 și la toate primăriile de cartier.

,,De la 8.30, la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu.

Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până în data de 2 aprilie 2018 (având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă).

De asemenea, reamintim tuturor contribuabililor că există alternative de plată care se îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita: direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar; online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro;online, pe site-ul www.ghiseul.ro;online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale); virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie”, informează municipalitatea.

Impozitele și taxele locale nu s-au majorat față de anul trecut.


Adauga comentariu