TĂTICI COOL - Adrian Muntean, tatăl a 3 copii, a tranformat pasiunea în profesie și profesia în pasiune

Are 3 copii, lucreaza cu muuuulti copii, e un tata cool. Adrian Muntean si-a transformat profesia in placere si placerea in profesie. Este profesor de educatie fizica si sport, are o sala de sporturi pentru copii si rabdare cat pentru 10.

Irina, Mihai și Anisia i-au umplut viața lui adrian Muntean. Împreună cu soția sa, a zis că, totuși, mai este loc pentru încă un suflet, în casă. Și și-au luat și un câine.

Când nu dorm sau nu mănâncă, măcar un membru al familiei Muntean face mișcare. Tati asta lucrează toată ziua, Anisia acum învață să meargă, așa că e perpetuum mobile. Irina e pasionată de balet, iar Mihai poate inventa jocuri cu orice obiect din casă. Anamaria, mami, e mereu după ei.

În materialul video, adrian Muntean povestește cum au trecut prin starea de urgență, doi adulți și trei copii, într-un spațiu mic. Inventivitatea lor și munca în echipă s-a materializat într-un canal pe YouTube, iar succesul le-a fost recunoscut prin zecile de mesaje ale altor familii, recunoscătoare că au idei de activități. 

 

Adauga comentariu