Tatăl unei angajate din Primăria Turda, depistat pozitiv cu COVID-19. Colegii femeii sunt îngrijorați că se vor îmbolnăvi

Tatăl unei funcționare din Primăria Turda, depistat cu Covid 19 a refuzat internarea la Cluj, până în dimineața acestei zilei. Fiica lui merge în continuare la serviciu, după un aviz al Direcției de Sănătate Publică Cluj.

Pe unul din holurile Primăriei, funcționari publici se pregătesc să ”sigileze” WC-ul de pe coridor. Motivul este acela că DSP i-a dat undă verde colegei lor care vine la serviciu deși tatăl ei este depistat pozitiv cu Covid19.

Acesta s-a prezentat la Spitalul Municipal, dar a refuzat internarea. ”În Primărie suntem toți îngrijorați, acum colegii ei se pregătesc să închidă grupul sanitar să nu meargă toți în același loc. Lucrează la registratură, nu ar trebui să stea totuși acasă? ”, explică surse InfoAries.ro din Primăria Turda. Când autoritățile nu sunt suficient de explicite și clare, în Primăria Turda funcționează ”telefonul fără fir”.

Serviciul Resurse Umane din Primăria Turda a precizat pentru InfoAries.ro că nu se pune problema vreunei forme de izolare a unui funcționar public, alta decât cea decisă de autoriățile sanitare. ”Nu am auzit așa ceva, dar nu se pune problema vreunei forme de discriminare”, au explicat persoane din cadrul serviciului Resurse Umane.

Adauga comentariu