Târgul de Turism Touristica la VIVO! Cluj-Napoca

Peste 13.000 de pasionați de călătorii sunt așteptați acest weekend la VIVO! Cluj-Napoca să profite de reduceri la vacanțe, discount-uri speciale și destinații exotice. Evenimentul organizat de Libero Events, va reuni agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri, pensiuni și publicații de profil.

Începând de vineri, 25 noiembrie şi până duminică, 27 noiembrie 2016, clujenii sunt aşteptați la VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj, cu sute de oferte de vacanță, la cea de-a 15-a ediție a Târgului de Turism Touristica.


În cadrul târgului, clienții centrului comercial vor fi întâmpinați cu oferte de vacanță în Bali, Hong Kong, Singapore, Caraibe, sau Curacao. Sejururi foarte ieftine pentru sezonul vară 2017, se găsesc de pildă în Grecia sau în Bulgaria, pentru vacanțe de 7 nopți cu transport şi cazare. De asemenea, agențiile de turism au pregătit pachete pentru sărbători last minute atât în țară, cât şi în străinătate. La târg cei prezenți vor găsi şi reprezentanțe ale unor stațiuni
montane şi pârtii de schi precum cele din Maramureş - Şuior, Cavnic, din Munții Bucegi, sau Italia în Val di Sole, Dolomiți sau în Bulgaria.


“Studiile arată că românii preferă interacțiunile personale și se bazează pe recomandări atunci când aleg destinațiile de vacanță. Tocmai de aceea venim în sprijinul turiștilor cu pachete personalizate și discounturi generoase de până la 45%, fie că sunt interesați de sejururi, chartere, ski la altitudine sau circuite turistice pentru a explora capitalele Europei”, declară organizatorii Târgului de Turism Touristica.


Participarea la târguri este o experiență completă atât pentru agenții, cât şi pentru turişti. Ca furnizor de servicii de turism, pe o piață dinamică, e esențial să iei pulsul pieței, să ştii care sunt aşteptările şi mai ales nevoile consumatorilor. Pe de altă parte, în calitate de turist, te informezi, compari, descoperi noi destinații pline de aventură, rezervi fără griji suplimentare şi beneficiezi de pachete personalizate nevoilor tale.


Târgul de Turism Touristica, eveniment de referință în Transilvania, se află la a 15-a ediție. Se desfăşoară de două ori pe an şi reuneşte cele mai importante agenții de turism, tour-operatori şi reprezentanți ai unităților de cazare.


Evenimentul va avea loc în zona de food-court a centrului comercial. Din noiembrie, povestea Polus Center continuă sub un nou nume: VIVO! Cluj-Napoca.

Adauga comentariu