Târg de Mărțișoare ca la Ploiești: după ce le-a tras Piața Unirii de sub picioare, acum Emil Boc îi și jignește pe meșteșugarii clujeni!

Comentarii

zoo

02.03.2017 17:37

Declaratia lui Boc e cu bătaie ​mai lunga. El repeta obsesiv cuvântul calitate pentru ca in acest fel isi va scuza următoarea boacana. In scurt timp va explida un alt scandal, cel al chioscurilor achizitionate de primărie cu 5500 de euro metrul pătrat. Si asta va fi explicatia lui Boc, ca a plătit pe un chiosc pretul unui apartament pe motiv de calitate. Un demagog perfect primarul nostru.

Cineva

02.03.2017 19:18

Boc "primează calitatea în centrul Clujului" Dalele noilor trotuare sunt puse aiurea, una mai jos, una mai sus, iar una mai jos.Strazile nou asfaltate din centru se valuresc, curand vor trebui reasfaltate.Cand se lucreaza pe strada Napoca, se pun gresit indicatoarele.In fata la UPC trotuarul e lasat si se formeaza balti de apa.In Piata Unirii la fel, toate pietrele cubice sunt lasate si in plus sunt pete de vopsea de la evenimentele organizate acolo.Cica se vrea calitate, primar rupt de realitate.

mitrutz

03.03.2017 08:29

Calitatea se reflecta inca din trotuarul aflat la intrarea in primarie: sa trecem cu vederea ca dalele au rosturi inegale, unele de un cm, trecem cu vederea si ca a durat luni de zile pana s-a realizat, trecem cu vederea si ca ochiurile alea de sticla deja s-au desprins din suruburi, dar nu pot trece cu vederea ca trotuarul este ca si valurile Dunarii! Pe o lungime de 10 m, trotuarul are o diferenta de nivel de 20 cm intre cea mai adanca groapa si cel mai inalt punct! Pai daca in fata primariei este asa standard de calitate....ce sa mai zicem de locurile mai ferite!

Andrei Jeler

02.03.2017 21:34

De ce nu o intrebati pe doamna blonda ce lucreaza cu elsi la cluj si la bucuresti când trebe.va spunde dansa mai multe de targul de martisor.

Nicu

03.03.2017 05:39

Specialist in dezinformare, in abaterea atentiei in chestiuni neimportante dar cu impact, vezi Doamne bietii vanzatori de martisoare, cat lucreaza si cat platesc, raman femeile fara martisoare, de aceea sunt florile scumpe, etc, etc. Asa ca se va trece in scurt timp la marea "reabilitare", de fapt se pregateste terenul pentru "reimplementarea" bordurilor si dalelor in zona centrala, acum sub sloganul "calitatii". Ce se va intampla? Un hiper blocaj, coroborat cu imbecilitatea reabilitarii din 2015, din care orasul a iesit cu intersectii prost gandite, circulatia si mai strangulata. Nu mai vorbesc de cartiere unde masinile stau pe trotuare, iar garajele de tabla ocupa suprafete insemnate din domeniul public. Probabil de aici iese banul. 

mihai

03.03.2017 07:05

ce sa faci are acest oras un primar ales asta e . la cat de mic e de statura asa mare e . podul Traian o sa fie gata de acum incolo  . sa construiesti un asemenea pod intr-un an mai mare rusinea  .De aceea se numeste firma Diferit face lucrarile diferit fata de altii. Fiti siguri ca daca era alta firma neagreeata de BOC curgeau amenzile si penalizarilre asa cum curge apa pe Somesul Mic

Vasile

03.03.2017 09:10

Peste tot in Cluj Napoca vezi ":calitate " .Gropi,cartiere construite haotic,circulatie blocata,parcari pe trotuare (in lipsa  parcarilor ce ar trebui asigurate),si multe altele.Numai in campaniile electrorale totul se "rezolva"cu promisiuni !Noi suntem de vina pentru ce alegem.  

promestesug

03.03.2017 09:43

A vazut cineva undeva un program al spectacolelor planificate pe scena amplasata din banii mestesugarilor expozanti? 

promestesug

03.03.2017 09:54

Standurile de lemn care acum nu mai sunt acceptate, au fost impuse chiar de primarie cu ani in urma. Interesant ca Asociatie putea organiza targuri exclusiv cu aceste standuri, pe cand Tactic Events a avut dreptul de a organiza Piata Taraneasca sub pavilioane clasice, verzi. Este clar vorba de dubla masura.Peste tot in tara, unde anumite tipuri de stand sunt impuse de primarii, acelea sunt si construite si depozitate, montate de acesta sau sunt cerute pavilioane de o singura culoare, accesibile mesterilor. Numai la Cluj au fost nevoiti mesterii sa-si construieasca standuri speciale pe banii proprii, care acum, de pe un an pe alta, brusc au devenit amortizate pentru un oras care se dezvolta atat de repede ca nu-si permite sa construieasca niste standuri europene pe propria cheltuiala si sa le inchirieze mesterilor la preturi acceptabile.

Adauga comentariu