Targ de hainute frumoase, accesorii handmade si cosmetice bio, in primele zile de TIFF

Cea de-a treia editie Re:Set Your Closet va aduce printuri vesele, bluze vaporoase, rochii chic, pantaloni capri si sandale colorate in centrul Clujului, intre 31 mai si 1 iunie, chiar in primele zile ale Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

Targul se pregateste de editia de vara cu 10 expozanti care vor veni cu accesorii si decoratiuni handmade, cosmetice bio si articole vestimentare, pe Bulevardul Eroilor, nr. 17.

“A treia editie e editia de vara a targului, si invita fetele si femeile sa intampine vara cu printuri vesele, bluze vaporoase, rochii chic, pantaloni capri si sandale colorate. De asemenea am vrut sa profitam de frumosul eveniment din Cluj, TIFF-ul, sa invitam cineastii ca intr-o pauza de film sa vina sa se destinda la evenimentul nostru unde ii vom astepta cu multe produse de calitate si multa voie buna”, precizeaza Ada Olar, organizatoare a evenimentului.

Mai exact, sunt asteptate la targ fetele si femeile care doresc sa isi innoiasca garderoba si sa si-o pregateasca de vara.

“Domnii si doamnele care doresc sa se destinda si sa cumpere produse frumos lucrate de niste fete cu mult talent. Oricine e binevenit la noi la targ”, adauga organizatoarea.

Despre editia precedent a targului, Ada Olar spune ca a fost “un real succes”.

“A fost plin de lume zambitoare in ambele zile si din fericire nu am avut timp nici sa ne tragem sufletul. Am primit feedback pozitiv de la toata lumea si speram ca acest targ sa se ridice macar la nivelul celui precedent”, a declarat ea.

Organizatorii manifestarii planuiesc sa organizeze cate un targ pe sezon, deci 4 targuri pe an si isi doresc si deschiderea unui site Closet Sale, pe langa pagina de Facebook existenta.

Adauga comentariu