Tarcea îi așteaptă pe extratereștrii antici să construiască scări rulante în zona Expo Transilvania

Tarcea nu are variante viabile pentru amenajarea unor scări rulante la Expo Transilvania, dar acest lucru nu îl împiedică să afirme că vor fi realizate anul viitor. Este ușor să promiți lucruri, a fost bine instruit de șeful lui, Emil Boc. Important să se vadă că vrei, chiar dacă unele proiecte nu vor fi niciodată realizate. Intenția contează.

”Sunt foarte multe solicitări în zonă pentru a face scări rulante sau o bandă de cobărâre. Sunt foarte multe persoane în vârstă sau părinți cu copii mici care trebuie să ajungă dintr-o parte în alta. Din păcate până în acest moment nu au găsit o soluție fiabilă pentru că este diferența de nivel foarte mare. Căutăm în continuare soluția și sper ca anul viitor să găsim soluția pentru a pune scări rulante în zonă, fiind o zonă extrem de circulație. Toți cei care locuiesc în ”Groapă” trebuie să urce respectivul deal ca să ajunge la mijloacele de transport în comun”, potrivit lui Tarcea.

Tarcea recunoaște că diferența de nivel face imposibilă amenajarea unor scări rulante, dar speră ca până anul viitor se va găsi o soluție. Poate că Pământul va fi vizitat din nou de extratereștrii care să îi ajute pe incompetenții din administrația locală să finalizeze proiectele pentru care nu găsesc variante. 

Nu ar fi surprinzător să auzim că Primăria trebuie să aloce bani pentru stabilizarea dealului din Groapă pentru ca Tarcea să poată implementa scările rulante. Pot cere sfaturi de la colegul de partid Alin Tișe, are experiență în stabilizarea dealurilor.

Domnilor Tarcea și Boc, trebuie să să străduiți mai mult de atât. Ați reușit să mimați administrația locală în ultimii patru ani cu proiecte care să le ia ochii clujenilor și cu poze pe Facebook. Va trebui să venți și cu rezultate concrete, nu doar proiecte și studii.

Adauga comentariu