Taranusul Cosmin Moldovan de la Carmanjeria omonima e membru fondator la clubul de fotbal Sporting Apahida. La 20 mil. de euro cifra de afaceri pe an, zgarcaul a "donat" 500 de lei pe an

A ras tot Clujul in seara asta de materialul din Ziar de Cluj despre taranusul Cosmin Moldovan, plecat de la curul unor vaci din Sannicoara, ca sa ajunga mare milionar la oras. Si pe buna dreptate, caci articolul a lovit in plin in meteahna arhicunoscuta a acestui papagal de milionar: zgarcenia cronica. Tot Clujul stie despre el doua lucruri: ca e foarte prostoi si ingamfat, si ca e zgarcau.

Si taranusul s-a suparat, desi noi credeam ca, la cat de renumit e el, nu va pune botul la rautatile celui mai influent ziar din oras. Fiindca stiti ce zice ingalatul peste tot, nu? "Ba, mi se rupe p..., io-s un brend, ba!".

Vei fi fiind, ba, harpagoane, un "brend" care, desi analfabet, ai ajuns sa dea lectii de business prin ZF! Mori de ras!

 

Asa, cu taranii ca Oleleu, ala care cand se imbata ameninta cu moartea pe cine apuca, Cosmin Moldovan s-o fi crezand "brend", dar cei care il cunosc cu adevarat stiu ca e un papugiu financiar, un meltean ajuns la bani. 

In Avarul, de Moliere (n.r. - n-ai citit tu, taranete, Moliere), Harpagon ar fi in stare sa isi vanda si copiii, casatorindu-i pentru bani. Asa si Cosminel, si-ar vinde si mama pentru un ban in plus. E atat de zgarcit incat, ingrasandu-se cat un Angus, si-a facut rezectie stomacala pentru a slabi. A slabit, dar s-a ingrasat la loc, fiindca pur si simplu, precum Harpagon, nu vrea sa risipeasca mancarea, mai bine mananca el.

Dar despre zgarcenia lui absolut jenanta, ne spune Carol Vlad, presedintele clubului de fotbal Sporting Apahida, unde Cosmin Moldovan e FONDATOR.

In 3 ani, spune Carol Vlad, milionarul clujean Cosmin Moldovan a donat la echipa incredibil de penibila suma de 1500 de lei. 500 de lei pe an. In conditiile in care Sporting Apahida, cu toate problemele financiare, mereu a fost o echipa demna in Liga 4 si nu s-a facut de rusine.

"Poti sa ma citezi, caci iti spun: nu a dat niciun ban, in afara de aia 1500. In 3 ani. Si, sa fiu corect, a dat 300 de mici. L-am sunat sa ii zic sa iasa din ONG, sa ne lase in pace. Efectiv, ne face deservicii. Fiindca eventualii sponsori zic: lasa, ba, e ala de la Moldovan la voi fondator, are destui bani, mai vreti si de la mine?!".

 

Adauga comentariu