TARANI LA CLUJ: Monica Filipoiu, bistriteanca disperata dupa atentie, care isi baga trandafirii pana si in buda Instagramului

Tot am zis ca facem manualul de educatie al taranilor din Ardeal care se stabilesc la Cluj, nu de alta, dar suntem invadati de prostani si borfete needucate care nu stiu sa respecte acest oras si cred ca pot importa la Cluj obiceiurile lor de tarani sportivi si veverite cu treling, ca merge si asa.

Astazi, va prezentam o taranca din Bistrita, Monica Filipoiu, mutata recent la Cluj, ca nu mai suporta aerul batranesc de acasa si se plictisea cu aia care nu dadeau doi bani pe cacatul ei de masina obosita si pe gentile lui vuiton.

Monica e de profesie nu se stie ce, dar acum, la Cluj, se ocupa de o florarie. Bine, florariile la Cluj sunt asa, o chestie, de neveste si fufe obosite si plictisite, singura florarie e Magnolia si aia aprtine tot unor bistriteni, dar mutati de 20 de ani la Cluj si care stiu jocul. Monicuta, draga de ea, a prins ea ca trandafirii trebe taiati si pusi in cutii patrate sau rotunde. Conceptul e ciordit, nu l-a inventat Monicuta, dar ea se comporta de parca l-ar fi scremut chiar ea. Pe acest considerent, matusa asta ne invadeaza zilnic instagramul si facebookul cu oboselile ei de "marcheting" in care isi cara cutiuta cu trandafiri peste tot: la munte, la mare, la evenimente, inca de la buda nu a pus poze, dar ne asteptam in orice moment.

Monicuta Filiputa are o particularitate. in afara de faptul ca se imbraca prost si n-are bani decat de vuitoane (de Hermes nu se apropie): STRIGA dupa atentie, moare sa fie bagata in seama si sa se bage in seama cat mai repede in hailaiful clujean. Stie ca a lipsit in ultimii 20 de ani de pe aici, in timp ce fuma narghilea la Bistrita cu taranii, asa ca e pe mood-ul fast forward.

 

S-a bagat in seama la Atipic Beauty, ii da limbi in cur lui Boc din orice pozitie, extaziata ca a vazut si ea un oras mare condus de un primar mic, iar mai nou, a trecut la pupatul curului Oanei Boc. Frate, sa vada internetu', nene, si mica de acasa ca Monicuta s-a ajuns, da? E la pertu cu "Oana", da?

 

 

Monicuta, nu ne e clar ai cui bani ii spargi, ca e clar ca tu bani nu faci din cutiile cu trandafiri taiati, dar iti dam un sfat: banii mari nu sunt la Oana Boc. Inca nu ai ajuns la nevestele de milionari. Mai ai de muncit.

Adauga comentariu