TANGAJ, cel mai nou club din oras, ofera cocteiluri personalizate, acompaniament live si atmosfera fara fum

Un nou club de dans se va deschide vinerea aceasta, 29 noiembrie, pe strada Napoca, numarul 16. Va fi primul club in care nu se va fuma, pe modelul celor din Vest. Pentru fumatori, va fi amenajat un spatiu special.

La Tangaj, ai posibilitatea sa comanzi cocteiluri personalizate, care se prepara in fata ta, in functie de starea ta de spirit. Se poate alege intre o gama larga de cocteiluri cu sau fara alcool, o selectie de vinuri pentru toate gusturile, bere si bauturi specifice.

Fondatorii afacerii vor sa puna in practica, la Cluj, un nou concept de clubbing. Artisti invitati vor acompania live, la instrumente, muzica de pe banda.

„Ideea noastra este sa facem ceva in premiera, dupa modelul cluburilor din Occident, cu care tot mai multa lume din Cluj este familiarizata. Punem mare accent pe muzica, vom avea un playlist pentru toate gusturile, muzica nemixata, cu accente retro”, spune unul dintre managerii clubului, Remus Man.

Tangaj se vrea un club cu bun simt, cu personal profesionist, muzica buna, cocteiluri personalizate si barmani care vor sustine show-uri ad hoc. Localul se adreseaza segmentului de populatie de peste 25 de ani, corporatisti, antreprenori, care se vor simti in largul lor aici, fie ca opteaza pentru o tinuta office, fie casual. Va fi locul ideal de relaxare dupa o saptamana de munca. 

Clubul va fi deschis de joi pana sambata, intre orele 23:00 si 06:00. Capacitatea salii de dans este de 200 de persoane.

„Studiile de piata efectuate de noi au scos in evidenta faptul ca tot mai multa lume este deranjata de fumul de tigara de pe ringul de dans. Noi vrem sa oferim publicului nostru ocazia de a se bucura de atmosfera de club intr-un mediu placut si mai putin nociv”, mai spune Remus Man, cofondatorul afacerii.

La petrecerea de deschidere de vineri, intrarea se va face pe baza de invitatii, in limita locurilor disponibile, incepand cu ora 23:00.

Sursa foto: Tangaj

Adauga comentariu