Tânără ucisă cu cruzime de un recidivist clujean. Un copil a rămas orfan

La cincisprezece ore după ce și-a ucis iubita, recidivistul clujean a fost încătușat de către polițiști. Povestea de dragoste dintre cei doi a sfârșit într-o baie de sânge. Un copil de numai doi ani a rămas orfan.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș continuă cercetarea penală față de presupusul ucigaș din zona Gării de Nord din Timișoara. Suspectul este reținut pentru 24 de ore și este anchetat în continuare.

Între timp, anchetatorii au dezvăluit detaliile crimei. Potrivit acestora, bărbatul și-a premeditat fapta și a urmărit-o pe victimă ore bune înainte să o înjunghie.

”S-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 16.04.2019, în jurul orei 16.35, în timp ce se afla în fața locuinței fostei sale concubine, V.M.G. din municipiul Timișoara, i-a aplicat acesteia cinci lovituri de cuțit în spate în regiunea scapulară stânga, în hemitoracele stâng și în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. 

S-a reținut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineții din Cluj, s-a înarmat cu un cuțit, după care a urmărit victima pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinței sale”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Suspectul este în vârstă de 33 de ani, originar din Suceava. În cazul crimei comise în zona Gării de Nord din Timișoara, acesta și-ar fi premeditat fapta, plecând din Cluj pentru a-și pune în aplicare planul odios. Bărbatul acuzat de crimă a mai fost condamnat pentru viol.

 

 

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Adauga comentariu